Rabu, 21 Ogos 2013

W W # Cantik Molek Merah Berseri ..


   ....  Apakah gerangan nama diberi ? ....

50 ulasan:

  1. kuih apa tu ye bunda?? pelik ni. tak pernah tengok pun kuih ni sebelum ni

    BalasPadam
  2. Cam lompat tikan je nie Bunda :)

    BalasPadam
  3. Alamak..hu3..bab2 kuih sy ni jenis pndai mkan je bunda =) nk teka mmg xthu..

    BalasPadam
  4. lopak tikeyyy.. sedak eh..:)hihi

    BalasPadam
  5. Lompat tikam ke ni?

    Saya memang tak pernah makan.

    BalasPadam
  6. Mcm komen2 di atas...sy ras lompat tikam kut....hehehe

    BalasPadam
  7. Kuih lompat tikam yang manis... :)

    BalasPadam
  8. kuih apa ni bunda.. pulut ye warna merah tu?

    BalasPadam
  9. nampak sedap tapi tak tahu kuih apa?
    kaler pon menarik!

    BalasPadam
  10. lompat tikam..sedakknyo...:)

    BalasPadam
  11. Lompat tikam ke ni bunda. Nampak menyelerakan betul.

    BalasPadam
  12. ini lompat tikam namanya..
    saya suka.. sedapppppp ;)

    BalasPadam
  13. Tak pernah tengok apatah lagi rasa kuih ini...
    Terasa kurangnyalah ilmu, huhu

    BalasPadam
  14. Bunda,
    Unik kuih ni
    saya tak pernah cuba lagi.

    BalasPadam
  15. bubur sum sum..mmg mabeles..

    BalasPadam
  16. lompat tikam kan

    fevered masa bulan pose ni

    BalasPadam
  17. sekilas pandang macam taufufa pun ada..

    BalasPadam
  18. lompat tikam tu namanya, kan Bunda? sedap tu, saya suka...

    BalasPadam
  19. Assalamualaikum...apa nama benda ni bonda???

    BalasPadam
  20. Salam Bunda..

    Pencuci mulut ape ni..? menarik jer tgk! :)

    BalasPadam
  21. salam..
    apa ni bunda?mcm pernh tgok..tp kat mne ye...
    huuuu

    BalasPadam
  22. ada juga nama kuih lompat tikam yer!!!

    BalasPadam
  23. nampak sedap kuih ni bunda.. tapi aiza tak tahu apa namanya..

    BalasPadam
  24. tak pernah mkn, tp pnh tgk ada blogger post psl kuih ni.
    lompat tikam kan kak..

    BalasPadam
  25. krole pon tak tahu kueh ni bunda...? apa nmanya ya? teringin nak cba~

    BalasPadam
  26. alamak sy belum pernah makan lg kuih ni....

    BalasPadam
  27. mcm bubur sum sum la..
    betul x??

    BalasPadam
  28. Assalamualaikum buat blogger semua. Terima kasih untuk sokongan yang telah anda berikan dengan meninggalkan komen di entri Zam sebelum ini. Seperti yang dijanjikan, salah seorang blogger bertuah akan mendapat hadiah misteri dari Zam ;D
    Jemput ke ENTRI TERKINI! Senarai Lengkap 110 BLOGGER Yang Berpeluang Mendapat SATU HADIAH MISTERI Dari Zam! untuk menyemak penyertaan anda.
    Pemilihan BLOGGER yang BERTUAH akan dibuat dengan menggunakan RANDOM.ORG, dan akan dimaklumkan dari semasa ke semasa. Untuk memudahkan anda mengetahui keputusan terkini, anda boleh memasukkan blog Zam ke dalam bloglist di blog anda :)
    Akhir kata, thanks again, bloggers!

    BalasPadam
    Balasan
    1. Bunda dah semak, ada nama bunda jugaklah, tak sangka... time kasih anakanda Zam .. tapi minta maaf lah ye, bunda memang takder bloglist... bukan tak nak buat, tapi bunda rasa bersalah, sebab ramai sangat.. bunda takut ada yg terlepas pandang..

      so bonda BW n terjah secara random jer... kadang2 bunda pergi kat bloglist orang, tapi yg selalu setia ke TERATAK BUNDA... sudah pasti bunda terjah selalu.. i m sorry..

      Padam
  29. salam bunda..
    anna x pernah makan..
    design nya nampak macam buah tembikai :)

    BalasPadam
  30. mmg tak tahu ... yg merah tu cam pulut lak ...

    BalasPadam
  31. lompat tertikam bonda ! EKEKKE

    ps : cam x caya umah bonda .. dah lain !

    BalasPadam
  32. kuih tikam tak kena kot..hehehhehe...

    BalasPadam
  33. Nak makan kene lompat dulu pastu tikam... tak dapat tikam x leh makan.. hehehe

    BalasPadam
  34. Kuih ni makchaq suka..lemak masin manis....nama ganas tapi sedap...sayang x boleh makan banyak... Penyakit senang mari...

    BalasPadam
  35. AJ tak kenallah kuih ni bunda....
    Hehehehe....

    BalasPadam
  36. taufufah kot...special...taiping mali

    BalasPadam
  37. kuih apa ni bunda..merahnya kat atas tu..mesti manis..

    BalasPadam
  38. lompat tikam...bulan puasa hari tu memang selalu beli ni

    BalasPadam
  39. betul lah tu kuih lompat tikam...orang sebelah pantai timur nun tahu sangat lah..

    BalasPadam
  40. pernah rasa makanan ni sekali je..menarik namanya

    BalasPadam
  41. lompat tikam..waaaaa rindu sm lompat tikam kt psr mlm gombakkkkk

    BalasPadam