Isnin, 23 September 2013

" Segmen 1st Mama "



A) Mulakan dengan menepek gambar yang direka khas ini di entry anda. 
B) Linkkan terus ke blog mama lah.. seperti biasa anda selalu buat tu...
C) Jangan lupa follow mama, semuanya seperti biasa juga...
D) Nak buat entry atau tidak mama tak kisah... janji anda join cukup dah..
E) Letak tajuk " Segmen 1st Mama "
F) Like Facebook mama ye, sebelah tu je.. hihi (Takde fb pun takpe)
G) Tinggalkan URL blog anda diruang komen.


Bunda ni kan, jarang sangat ikut join sebarang segmen ni. Oleh kerana " Segmen 1st Mama " yang         dianjurkan oleh tuan punya blog.. Norhasniza Khalid a.k.a Mama ini
mudah sangat, so bunda join...

Segmen ini bermula pada 12/09/2013 dan akan berakhir pada 30/09/2013.  Mama mencari
15 pemenang bertuah berdasarkan pilihan random.
Jom kita join beramai-ramai.

24 ulasan:

  1. Gud luck yer. Am pun jarang sgt join ape2 segmen coz tak pernah menang. Haha

    BalasPadam
  2. Selamat bersegment KN
    Sesekali gembirakan teman sesama blogger bagus juga:)

    BalasPadam
  3. selamat bersegmen bunda~ krole pon da join...selamat ya

    BalasPadam
  4. Assalamualaikum Bunda

    moga berjaya

    BalasPadam
  5. Salam Bunda..

    rajinnye join GA..
    cma dah lama tak aktif berga ni.. hihi..
    gud luck tau :)

    BalasPadam
  6. salam bunda, terima kasih kerana sudi join segmen mama..

    salam perkenalan dari mama.. :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. waalaikumsalam, salam kenal juga dari bunda... :)

      Padam
  7. selamat bersegmen bunda and good luck ya..

    BalasPadam
  8. ow..bunda join jg ye..hehe
    gud luck n slmt bsegmen jg bunda ^_^

    BalasPadam
  9. slm kenal bunda...ida join sgmen yg sma juga. blogwlking follow bunda. follow ida juga yer.. http://kisahkita-story.blogspot.com/

    BalasPadam
  10. salam..ayu dtg dari segmen yg sama..ada masa nanti singgah la ke blog ayu..ayu ada buat segmen bloglist..ada masa boleh la join nanti.tq

    http://www.ayuinsyirah.my/2013/09/segmen-1st-mama.html

    BalasPadam