Rabu, 18 September 2013

WW # YUNA Dalam Uji Bakat One In A Million 2006







p/s: sebenarnya bunda ni baru tahu... memang,  ketinggalan betul...

49 ulasan:

  1. La sama la baru tahu jugak.. Owww tahun 2006 ye :D

    BalasPadam
  2. he3..sy pn bru thu ni =) bab2 artis mmg xambil thu sgt..tp xsgka plak yuna ni msuk oiM..he3 pggl je Alis..

    BalasPadam
  3. sy baru je tngk last week kat fb Bunda.. ;)
    rasanya penampilan dulu lg better kot sbb tudung agak tutup didada..skrg tudung dia segumpal je letak kat ats kepala hehe

    BalasPadam
  4. Oh... alkisahnya. Kakak pun tak tahu juga sebab kakak bab ini jarang mengikuti pun..

    BalasPadam
  5. Bunda , Ina pun baru tau ni ^^

    BalasPadam
  6. Salam Bunda, saya pun baru tahu...
    gadis sunti kan dia waktu itu, heee~

    BalasPadam
  7. Salam Bunda.. erin pun baru tau.. Nice sharing yer..

    BalasPadam
  8. Langkah pertama sebelum langkah-langkah yang lebih besar.. syabas Yuna!

    BalasPadam
  9. Assalamualaikum bunda...

    Sypun baru tau..lain nampaknya wajah yuna pd tahun 2006 berbanding sekarang....

    BalasPadam
  10. Balasan
    1. bunda rasa masa ni Yuna berisi sikit...pipi pun tembam, yelah muda lagi.. baru lps belaja kot..

      Padam
  11. fifi pon baru tau.. dalamminggu lepas kot.. macammane orang nak perasan.. die gelar diri die pon alis kan mase tu..

    BalasPadam
  12. wak pon baru tau tapi ada wak kisah kewww., uuuHUUu

    BalasPadam
  13. saya pun baru tahu . hakikatnya , dia kini lbh berjaya berbanding penyanyi lain kat m'sia nih ...

    BalasPadam
  14. ada dgr itu hari..pun baru tau dia pernah masuk audition ni..

    BalasPadam
  15. My sis bagitau kita last week Bunda..Baru ingat nak tengok..dah ada kat sini..thanks Bunda..

    BalasPadam
  16. Saya juga baru tau... Alahai, sweetnyelah Yuna masa tu.

    BalasPadam
  17. huhu samela kte bunda...baru tau huhu~

    BalasPadam
  18. salam bunda.

    ehh yuna ke tuuu huhu
    yaya pon baru tahu ni..hehe

    BalasPadam
  19. salam..sikalang dia sudah berubah..popular dan semakin pandai mmbawa diri

    BalasPadam
  20. saya pun baru tau juga la bunda..hehe..jauh berbeza..

    BalasPadam
  21. lain nau pulak rasenyer dia kan, hehe~

    BalasPadam
  22. lain betul muke yuna... hihi

    BalasPadam
  23. Rezeki kita kita tak tahu. sama macam yuna ni. Tak dapat masuk oiam. tapi dapat tawaran lain yang lagi hebat

    BalasPadam
  24. Suka mengikuti bakatnya, tapi kurang suka tengok fesyen tudung terkininya.....

    BalasPadam
  25. salam bunda..
    hihi.. cma pun baru tauu... :p
    beza dulu & sekarang :p

    BalasPadam
    Balasan
    1. ingatkan bunda jer yg baru tau...rupanyer ramai lagi..bunda tak lah minat gile2 sgt ngn Yuna ni..tapi bunda suka penampilanya dan suara dia..lemak lunak, orangnye lemah lembut, tak over walau pun bakatnyer besar dan terpelajar orangnyer ...jarang jumpa pada lain2 artis..

      Padam
  26. masa tu sora dia tak polish lagi mcm sekarang kan? maklum masih baru meniti jalan..masa tu.

    BalasPadam
  27. salam bunda :)

    ayie pun baru tahu...yuna pernah cuba nasib dlm ujibakat OIM rupa2nya....haha

    BalasPadam
  28. salam bunda :)

    ayie pun baru tahu...yuna pernah cuba nasib dlm ujibakat OIM rupa2nya....haha

    BalasPadam
  29. sy pun baru tahu jugak bunda..tapi yuna masa tu lain dengan sekarang..suara sekarang lagi power dan menarik :)

    BalasPadam
  30. sebelum ni tak pernah tahu pulak dia ada ambil uji bakat

    BalasPadam
  31. pha is pun baru je perasan video ni beberapa hari yg lepas..

    BalasPadam
  32. salam bunda apa khabar :)

    sejujurnya (chewaaah) saya lebih suka penampilan yuna bertudung style macam tu,bunda.tak suka dia pakai turban,kalau letak je gelang2 kat leher dah macam orang afrika he3...

    BalasPadam
    Balasan
    1. betul tu..sejujurnyer bunda nampak tak semua bentuk muka yg sesuai pakai turban, masa mula2 kemunculan Yuna dulu..style tudungnyer menjadi ikutan...samalah ngn anak2 bunda..

      Padam
  33. eh nana pun baru tau ni bunda,hehe...lain penampilan dia,hehe

    BalasPadam
  34. saya lagi lah tak tau dunia artis ni

    BalasPadam
  35. 1st time tengok..sempoi..suara mmg power.

    BalasPadam
  36. acik pun baru tau dari blog Bunda ni

    BalasPadam
  37. saya pun baru tau ni bunda..
    gagal di tempat lain, berjaya di satu tempat lain pula kan..

    BalasPadam
  38. hahahahha acik pun baru tahu yuna pernah pergi interview

    BalasPadam