Selasa, 4 April 2017

My Aadam Nuh




gambar diatas, gambar Aadam Nuh selepas beberapa jam dilahirkan.





Bismillahirrahmanirrahim, As Salam...


Bunda pernah update dientri YANG INI tentang kehadiran cucu pertama bunda kan.

Disini bunda ingin upkan sedikit gambar dan cerita tentang Aadam Nuh cucu bunda.  Nanti-nanti setelah Aadam Nuh berusia 3 bulan lebih, bunda akan update dan up
gambar-gambar Aadam Nuh lagi.

In Sha Allah...


Semenjak kelahiran  Aadam Nuh dirumah bunda... bunda hanya sempat bukak dan update
FB dan IG Bunda jer.

Okay lah... inilah beberapa gambar Aadam Nuh yang sempat
Bunda share kan buat kali ini.


Gambar ni Aadam Nuh baru berumur sehari, baru balik dari hospital.



 Yang ni Aadam Nuh berumur seminggu, baru jer bercukur botak...



 Yang abang Zarif pangku ni Aadam Nuh dah berumur sebulan. Baru balik kerumah bunda di Cheras, sejak hari pertama berpantang di rumah
Uwan Aadam Nuh di Seremban.



Eh eh.. ni baby mana pulak... hihihi Zarif  Zarif... ambil kesempatan yer, sementara menunggu Aadam Nuh balik, dia pulak menerai baring
kat tilam/baby nest Aadam Nuh yer..




***Apa-apa jerlah Zarif, nanti ditegur sentap... jeles ngan dak Aadam Nuh masih
ada sikit-sikit lagi..





25 ulasan:

  1. Comelnya baby kecik dan baby besar.
    Tahniah Bunda_Nora.

    BalasPadam
  2. Assalamualaikum Bunda..
    Sorry..lama tak singgah sini.
    Tahniah atas kehadiran ahli keluarga baru..
    Ke dua dua baby kat atas tu comei...

    BalasPadam
  3. Zarif jeles dgn Aadam..hihi..dua-dua Bunda sayang tau..
    tahniah Bunda..dh jd nenek..

    BalasPadam
  4. cucu bunda dah pun semakin cerdik ..tentu seronok melayan kerenah nya.Tahniah bunda dengan kehadiran ahli baru dapat menceriakan rumah.

    BalasPadam
  5. Tahniah Bunda... comelnya cucu.... geram tengok mata dia...

    BalasPadam
  6. Uncle Zariff pun dah nampak besar. Mesti dia ada rasa cemburu dengan Aadam..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Uncle Zarif.. ha ah Zarif sendiri pun bahasa diri dia ngn Aadam Nuh, Pak Cik Zarif.. hihi..

      Padam
  7. subhanallah...comel cucu Bunda...semoga sihat-sihat selalu ya baby Aadam

    BalasPadam
  8. Salam,
    Comelnya cucu..yg pertama pulak..tahniah

    BalasPadam
  9. slm bonda. best ya ada cucu dah. lain feel dia ya. peluk cium utk cucu

    BalasPadam
  10. Tahniah Bunda. Seronoklah melayan cucu ☺☺

    BalasPadam
  11. Alhamdulillah.. semakin besar semakin comel Aadam Nuh hihii.. Tahniah Bunda :) :)

    BalasPadam
  12. Tahniah Bunda da jadi opah ye

    BalasPadam
  13. Comelnya.
    Meriah ada baby.

    BalasPadam
  14. Assalamualaikum bunda, moga sentiasa diberikan kesihatan yang baik.
    Tahniah bunda di atas kehadiran orang baru. Moga Aadam Nuh membesar dengan sihat..

    BalasPadam
  15. Alhamdulilah! Tahniah bunda dgn kehadiran cucu baru..zarif dpt kwn 😬

    BalasPadam
    Balasan
    1. seronok zarif kan....heheh tumpang komen kat sini

      Padam
  16. Baru sempat singgah KN... walaupun dlm kepala duk teringat ingat blog Teratak Bonda.

    Seronoklah KN dah ada cucu babykan, boleh ulik ulik gomo gomo. Lepas ni mesti tertunggu tunggu Adam Nuh datang ye KN.

    BalasPadam
  17. Baru sempat menyinggah sini, Bunda. Terima kasih sudi singgah teratak saya yang baru mula berupdate tu.

    Tahniah buat Bunda kerana baru menerima cucu pertama. Eh, yang pertamakan? Ke saya tersilap baca!

    BalasPadam
  18. hahaha zharif jeles ya... x pe ramai lg yg syg kan zharif ;-)

    BalasPadam
  19. tahniah bunda ... perasaan tu sama tak macam dapat anak pertama? :)

    BalasPadam
  20. Tahniah bunda terima cucu pertama 😄 Sy tunggu umur baby 5-6 bulan ke atas baru berani nak dukung 😂

    BalasPadam
  21. Mestilah abang Zarif rasa jealous. Dia dah ada 'pesaing' hehehe

    BalasPadam