Isnin, 1 Oktober 2012

Jom Sertai SEGMEN "Follow Dan Give Away" Bersama Fatin Zaini."

                      Bismillahirrahmanirrahim..

As Salam,

"Saya patut dapat kan GA Misteri dari Fatin Zaini kerana.... Blog FZ memaparkan semangat kental Usahanita-Usahanita Yang Berjaya masa kini dalam dunia perniagaan terutama dalam bidang kecantikan,  meski pun dalam usia mereka yang masih muda."

Followers saya yang bertuah untuk menyertaai segmen ini bersama ialah:

                            1. PAPA BLOGGER
                                http://azmengs.blogspot.com
                                        2. AMIROL NAJMI
                                            http://ketuabintangku.blogspot.com
                             3. AZRIFF AZIZ
                                 http://www.azriff.com
                                        4. ZYRA1121
                                           http://zyra1121.blogspot.com
                               5. SUEBEE
                                   http://resepimasakanmudah.blogspot.com

 Jom ramaikan rakan-rakan anda disamping merebut hadiah misteri dari Fatin Zaini..



SYARAT-SYARAT :-

1. Terbuka untuk Lelaki dan Perempuan.
(hadiah misteri disediakan untuk seorang lelaki dan seorang perempuan)
2. Anda mestilah FOLLOW blog fatinzaini.com ini terlebih dahulu.
3. Buka satu tajuk JOM SERTAI SEGMEN “FOLLOW DAN GIVE AWAY BERSAMA FATIN ZAINI”.
4. Buka entry anda tentang, “saya patut dapatkan GA Misteri dari Fatin Zaini kerana.......”
(tiada had patah perkataan)
5. Copy dan paste banner di atas berserta syarat-syarat ke dalam post entry anda.
6. Hantarkan link entry anda di ruangan comment segmen Fatin Zaini.
7. Tag kan segmen ini kepada 5 followers kegemaran anda.
8. Followers yang telah di tag blognya haruslah follow followers lain yang di tagged bersama sekiranya belum follow sesama mereka.
Sebagai contoh:
1) blog A
2) blog B
3) blog C
4) blog D
5) blog E

Tetapi setelah blog A telah ditagged namanya, maka pemilik blog A harus blogwalking blog B,C,D,E. Jika pemilik blog A belum menjadi follower blog B,C,D,E. Maka, WAJIB baginya untuk follow blog-blog tersebut. ^_^


Tarikh tutup segmen ini : 31 OKTOBER 2012 (RABU)

21 ulasan:

  1. Wah... Cam best... Good luck.. ^_^

    BalasPadam
  2. Salam bonda,
    thanks sudi join dan bagi sokongan pada fatin zaini. Mungkin ada masalah teknikal kot yg takleh nak paste tu. Takpe nanti boleh copy link nie, try paste yee kat comment fatin..nanti nak cari pemenang... ^_^

    BalasPadam
  3. ok KN .. saya dah join.. tq tag.. ^__^

    BalasPadam
  4. ok..sama2, KN dah letak link followers kat tag followers..tengok blog KN..

    BalasPadam
  5. takpe.. nanti tengok kerajinan dulu kalau dapat buat.. hehehe

    BalasPadam
  6. t ksh sahabat2 yg memberi sokongan

    BalasPadam
  7. terima kasih kerana tag kan...

    nak buat ''my diary''

    dashboard --> pergi ke layout---> arkib blog (yg bunda tgh guna sekarang ni) ----> tukarkan arkib blog kepada my diary ---> tukarkan hierarchy kepada dropdown menu....done save..! :)

    BalasPadam
  8. sama2..hrp2 join...bunda try widget yg sedia ada ..nk wat dropdown tu tak tau..lg pun blog bunda dlm BM..confius skit..dah final xam?

    BalasPadam
  9. http://ezawarna-warnakehidupan-etuza.blogspot.com
    nak follow jg ya

    BalasPadam
  10. mari join my first GA :)

    http://masnayli.blogspot.com/2013/06/giveaway-pertama-bulan-jun.html

    BalasPadam