Khamis, 22 November 2012

MasterChef Malaysia

                        Bismillahirrahmanirrahim

As Salam,

Entri bunda kali ini.. jom kita layan MasterChef pulak.  Rasanya ramai yang minat menonton program ini kan. Sesiapa yang rajin mengikuti program ini pasti sudah mengetahui ianya sudah hampir ke puncak.


Peserta2 MasterChef Malaysia musim ke 2

Baru-baru ini peserta harapan bunda Ammar sudah pun tersingkir.  Dean peserta yang sedang menyinar juga sudah tersingkir. 

Agak-agaknya siapa kah peserta-peserta yang bakal ke final dan siapa pulak peserta yang bakal menang dan bergelar 'MasterChef Malaysia ke 2' untuk tahun ini?

Mungkin kah  Ah Hong? atau Along? atau pun Nora? atau mungkin juga Che Lah?....

Sama-sama kita tungguuu..

11 ulasan:

  1. salam bunda,
    nisah x follow cite masterchef 2 ni..
    macam tak minat plak peserta kali ni.. (hehehe x tahula sbb ape)

    BalasPadam
  2. w salam, nisah..oo ye ke..

    BalasPadam
  3. Sayapun tak mengikuti masterchef 2 ni..

    Salam ukhwah & follow sini..

    BalasPadam
    Balasan
    1. oo ke ke. t ksh follow ye Salmi

      Padam
  4. Suka jugak tengok benda... hari tu dengar je tak tgk yg final sape ek KN?

    BalasPadam
    Balasan
    1. oo final mungkin nex week baru tau kot..okje..

      Padam
  5. KA x sempat nk followlah MC ke 2 ni

    BalasPadam
    Balasan
    1. ye ke..akak dah ikuti dr mula..syg nk tinggal KA

      Padam
  6. MC best!! saya suka tengok!! Thanks bunda sebab bagi nasihat kat saya pasal pengorabanan tu.. Esok parents saya dah balik.. 25/11

    #jemput komen entry baru ~

    BalasPadam
    Balasan
    1. oo ye ke..kirim salam bunda kat parents ye Amirol..

      Padam
  7. Kami pembekal strip ujian kehamilan dan ovulasi dengan harga yang murah tetapi berkualiti.
    Harga serendah RM1.00/pcs.
    Lebih banyak anda beli, lebih DISKAUN kami beri
    Untuk keterangan lanjut lawati blog shop kami:
    http://kit-ujian-kehamilan-murah.blogspot.com/

    BalasPadam