Sabtu, 16 Mac 2013

Sama Tapi Tak Serupa...


                             Bismillahirrahmanirrahim

As Salam,

Lagi kisah budak kecik si Zarif ni... Zarif ni rambut dia memang ala2 awan nano gitu...Nak di sikat pun susah, kecuali bila basah..

Lagi satu..dia ni pantang kalau disebut 'gunting rambut'...lari satu kampung, mengamuk, berguling2.

Tapi kadang2 bila angin dia elok...dia serah aje kepala dan rambutnyer di 'make over' kan..

Maka ini lah hasilnya..



orang yang Sama tapi style tak Serupa
ini lah  berbagai style zarif
sibudak keletah yang banyak songel ni..
              
p/s: Pilih lah style mana yang paling sesuai dengan zarif  ni...    

42 ulasan:

  1. wkmsallam..zarif tetap encem tak kira macam mana style rambut dia

    BalasPadam
  2. wah zarif, msm superman ada, mcm awan nano pown ada, style p.ramlee pown ada. cemana pown, zarif ttp hensem.

    BalasPadam
  3. mana2 pun comel dan curlynya rambut dia...bunda kalau sudi, jemput join yer...

    http://furrasbubblynotes.blogspot.com/2013/03/segmen-featured-me-on-bubbly.html

    BalasPadam
  4. salam bunda..
    comel nye..^^
    buatlah rambut pacak pulak..^^

    BalasPadam
    Balasan
    1. yg no 1 tu nak buat pacak, tp tak jadi sgt...sbb rambut dia pnjang n takder plk gel...dah mcm trojen ..pun tak trojen sgt..

      Padam
  5. suka pic no1. tapi awan nano pun ok juga zarif kenakan. hehe

    BalasPadam
  6. makin bargaya zarif ni ya..mesti ramai sayang kat dia...jadi budak baik ya zarif..

    BalasPadam
  7. no 1 trojen, no 2 ikat satu, no 3 belah tepi sikat rapi, no 4 jambul p.ramlee, no 5 ala2 elvis presly..betul ke?, no 6 awan nano, no 7 belah tengah, no 8 back comb...

    BalasPadam
  8. Hahahaha macam2 style dah, tapi cantik tu rambut dia Bunda, curly mahal ni.

    BalasPadam
  9. da mcm rambut superman pun ada jugak...sy vote yang tu lah..hehehe

    BalasPadam
  10. olo comey nya, siap ada jambul tu tak tahan :)

    BalasPadam
  11. rambut belah tengah tu dah nampak macam budak remaja dah tu
    hehe

    BalasPadam
  12. salam bonda..nad datang singgah..lama x datang singgah..line lembap..sory bonda..hahahah...mcm2 style ade..yang belah tengah tu xleh tahan..hehehe..

    BalasPadam
  13. slm bunda ^^

    wah comelnya..alah biar je tau rambut tu..jgn nk luruskan ke apa ke.comel si zarif ni..ok lak tu buat mcm2 fesyen kt rmbt dia.sllu bdk byk ragam he2..

    BalasPadam
    Balasan
    1. memang , papa dia pun tak kasi potong...

      Padam
  14. assalamualaikum bunda...keriting2 nyer rambut die la....:)

    BalasPadam
  15. hensem nya zarif.
    lg2 curly hair dia tu stylo sgt :)

    BalasPadam
  16. Assalamualaikum kak.1st time singgah sini.Sama la mcm anak ima.sebut je nak gunting rambut, awal2 dah nangis kata taknak.pastu lari sembunyi belakang ayahnya.geram je asal nk gunting mesti nangis. Tu la budak2.hihi

    BalasPadam
  17. dulu rambut anak buah PM sebijik macam tuh, tapi bila dah besar nih kurang nano nya pulak...hehe

    BalasPadam
  18. amboi..siap ngamuk guling2 tu. syg btol kat rambut dia..hehe

    BalasPadam
  19. salam bunda...

    gmbr yg di atas tu..style yg ke empat tu mcm m rajoli je....

    cutenye si kecil ni

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ooo...ye..ok gak klu macm m.rajoli...

      Padam
  20. sekali pandang macam gegerl pulakkan kak bila berkerinting tu..
    camna nak bagi nampak macho ek...heee

    BalasPadam
  21. Assalamulaikum Bunda
    Wah, comelnya dia.

    Tenang....bila dengar lagu kat blog Bunda ni

    BalasPadam
  22. buat gaya awan nano la best...hihi

    BalasPadam
  23. salam bunda
    Beranika gaya .hehe

    BalasPadam
  24. salam bunda...
    Anna pon pilih gaya awan nano..
    hihiih

    BalasPadam
  25. As Salam bunda...sihat? hehehe rambut Zarif so cute lah lain dari yg lain...rambut si Qaiser gak mahai bebenor sikit jek naik ye wpun baru masuk 6 bulan...cm ne nak deco2 rambut cm abg zarif hahha :P

    BalasPadam
  26. nice day :)
    Bermimpilah tentang apa yang ingin kamu impikan,
    pergilah ke tempat-tempat kamu inginkan,
    Jadilah seperti yang kamu inginkan,
    karena kamu hanya memiliki satu kehidupan
    dan satu kesempatan untuk melakukan hal-hal
    yang ingin kamu lakukan

    http://www.nolimitadventure.com/

    BalasPadam
  27. macam2 style..apa pun rambut awan nano tetap cute..:)

    BalasPadam
  28. Cutenya rambut awan nano.. Macam Khalish la perangai tu kalau bab gunting rambut mmg jenuh berligan...

    BalasPadam
  29. comelnyaa zarif . hehe . perangai macam bella lah time kecik dulu . pantang betul kalau rambut kena potong . mesti menangis sakan . haha

    BalasPadam
  30. lawatan di awal pg.tirana aduka ke sini dulu

    BalasPadam
  31. yg rambut "awan nano" tu nmpk comel sgt.. :)

    BalasPadam
  32. ttp comel walau cm mn pun rambut dia

    BalasPadam
  33. style rambut jambut tu comel sangat.... mcm M rajoli kanak2......he3

    BalasPadam
  34. comelnya rambut dia... kerinting gitu! heheh

    BalasPadam
  35. amboi..ade jambuii kat depan kaaa..hehe cumil

    BalasPadam