Rabu, 20 Mac 2013

WW # Trust...


43 ulasan:

  1. Setuju sangat.. bila sekali dikhianati memang kurang la kepercayaan tu..

    BalasPadam
  2. very true... ^_^ oleh itu berlaku jujurlah...

    BalasPadam
  3. selamat pagi bonda...setuju tu

    BalasPadam
  4. salam ziarah kembali n follow sekali..^_^
    same goes to me..once broken seem like tiada maaf bagimu ..
    tp sebagai umatnya ..insyaalah saling memaafkan tu dituntut..

    BalasPadam
  5. Cuba untuk memahami, tetapi tetap tidak dapat difahami. Hehehe.

    BalasPadam
  6. nice day :)
    Bermimpilah tentang apa yang ingin kamu impikan,
    pergilah ke tempat-tempat kamu inginkan,
    Jadilah seperti yang kamu inginkan,
    karena kamu hanya memiliki satu kehidupan
    dan satu kesempatan untuk melakukan hal-hal
    yang ingin kamu lakukan

    http://www.nolimitadventure.com/

    BalasPadam
  7. setuju..... jgn sampai hilang kepercayaan......

    BalasPadam
  8. Trust penting dalam kehidupan.. Bila kita percaya pada sesuatu, kita akan jadi yakin.. Tapi bila trust tu dah 'pecah', sampai bila2 pun kita akan jadi kurang percaya dan kurang yakin..

    BalasPadam
  9. Betul tu kak...setuju sangat..

    BalasPadam
  10. Bunda....simple tp amat mendalam maksudnya....hehhe

    BalasPadam
  11. Rasanya most of the situation memang camtu perasaannya tapi elok gak kita muhasabah diri kan. :)

    BalasPadam
  12. Hmm..betul.
    Lg2 kalau org tu yg rapat dgn kita. Susah nk percaya 100% lagi.

    BalasPadam
  13. kepercayaan bukan sesuatu yg senang hendak bentuk
    bila pecah tu yg susah heheh

    BalasPadam
  14. Hye ! nice blog. visit mine
    http://shopping-woman.blogspot.com/

    BalasPadam
  15. saya setuju..sekali hilang keprcayaan susah nak dapatkan kembali...
    So jangan tipu-tipu..jujurlah!!

    BalasPadam
  16. Setuju sangat.. Kepercayaan tu amat penting. Sekali dipersia, selamanya tak lupa..

    BalasPadam
  17. sangat setuju .!!! tepat sekali

    BalasPadam
  18. salam..
    memang betul..
    sekali dia dah mungkiri..
    lepas itu memang susah nak percaya..^^

    BalasPadam
  19. bila diberikan kepercayaan kena jaga betul2...

    BalasPadam
  20. assalamualaikum ... dlm relationship nih klu x de trust , mmg berderai ...

    BalasPadam
  21. betul... betul... setuju sangat...

    BalasPadam
  22. once broken considered sold pon boleh jugak tu...haha

    BalasPadam
  23. Setuju!
    Sy pun macam tu bunda... susah dah nak percaya klu org pernah menipu...huhu:)

    BalasPadam
    Balasan
    1. samalah ngn bunda...apa lagi orang yg rapat dengan kita kan...

      Padam
  24. betul tu hati orang kena jaga, sekali ditipu , jangan harap nak percaya ,entri terbaru saya Punca sakit kepala

    BalasPadam
  25. agree!
    sbb tu pnting kt mhargai setiap kepercayaan y org berikan pd kita

    BalasPadam
  26. Betul tu, salam kenal dan terima kasih dtg jengah ke blog saya

    BalasPadam
  27. salama perkenalan...
    jom terjah blog saya...
    http://ceritamayapersada.blogspot.com

    BalasPadam
  28. betul tu bunda..kita serik untuk mempercayainya lagi

    BalasPadam
  29. salam bunda
    Lawatan tirana aduka di malam jumaat yg damai.

    BalasPadam
  30. yaya jenis ssh nak percaya kt orang..heeee

    BalasPadam
  31. salam bunda..

    sentiasa memaafkan biarpun dikhianati berkali2

    BalasPadam
  32. kadang2 sukar kita terma bil dibohongi..tapi Yakinlah Allah ada..

    BalasPadam
  33. slm bunda.saya setuju gak...tp saya ni baik sgt suka fikir +ve "xpa nnt org tu akn berubah,x kan buat mcm tu lagi kt saya".tapi dh 3,4 kali mcm tu trs hlg kepercayaan sy kat dia :(

    BalasPadam