Ahad, 21 April 2013

KILAUAN EMAS

kilauan emas.. astro
                          Bismillahirrahmanirrahim..

As Salam,

Bunda jarang tengok rancangan Kilauan Emas kat Astro sebelum-sebelum ni, tadi ntah macam mana tertengok prelude nya..best jugak ek..nostalgia lagu-lagunya.

Terbuai lah jugak sekejap, kaki dan kepala pun tiba-tiba tak sedar bergoyang-goyang, terlentok-lentok...fikiran pulak melayang-layang terkenang kembali memori 30 tahun lampau...

p/s: jiwang dan asyiklah kejap....huhu...

33 ulasan:

  1. slm bunda wah asyikkkkk smpi goyang2 ye he3...yelah dgr lagu dulu2 mmg best,lagu zmn la ni tak blh goyang sbb x feel he3...

    BalasPadam
  2. lepas goyang2 termalu sendiri...hihihi.

    BalasPadam
  3. salam singgah bunda sayang. acececey sweet sweet kan memory 30tahun lepas. singgah belog tasnim ye bunda (=.=)

    BalasPadam
  4. salam bunda.. lagu2 lama memang best.. :D

    BalasPadam
  5. salam...
    wah, kalo bunda join ni lagi best..
    kami pasti akan sokong bunda ..
    ^__^

    BalasPadam
  6. apa salahnya bunda , jadi orang muda kembali

    BalasPadam
  7. bila tgk iklan kat tv rasa terhibur lah pulak..tapi mmg xberkesempatan nk tgk lagi..asyik beralah ngan anak anak jer..

    BalasPadam
  8. Salam Bunda...terima kasih sudi singgah di blog Aina ye.

    30 tahun dulu tu Aina baru 8 tahun.

    BalasPadam
  9. suara diaorang power-powerkan..tp tak tahan yg gaya kalah orang muda

    BalasPadam
  10. wahhh hehehehe mengimbau 30 tahun dulu ..acik tak wujud lagi hehe

    BalasPadam
  11. Salam bunda,,,wah mengimbau zaman dulu ya bunda…kalau 3 tahun dulu intan dalam 3-4 tahun la kan..lama dah …bunda sihat? hari n makan apa?

    BalasPadam
  12. AsSalam Bunda..
    Nisah pun layan jugak lagu2 lama ni..
    tapi kalau part Kilauan emas ni
    Nisah tak berkenan lah sikit..
    jadi tengok prelude je itupun segan silu je nak layan hehhee

    BalasPadam
  13. betul.kalau teringat zaman remaja dulu.adoi...kalau boleh balik sekejap mesti best kan Bunda?

    BalasPadam
  14. Salam Bunda...

    Saya suka juga layan Kilaun Emas ni, sebab ramai pesertanya mmg betul2 punyai bakat & vokal yg mantap...tak macam rancangan menyanyi anak2 muda ;)

    BalasPadam
  15. tak pernah tgk..tp saya suka layan lagu2 lama..tak pernah jemu dek telinga..tak macam lagu2 skrg..entah apa2..

    BalasPadam
  16. lya x pernah layan pon program ni.. n byk gak show dlm tv y lya x tgk.sbb kekangan masa.

    BalasPadam
  17. assalamualaikum ... yang canggih tu cuma wujud sekarang jer nih . Berilah mereka peluang menikmatinya . kita manusia sama saja . punya naluri yang sama .

    BalasPadam
  18. saya suka juga tengok tp anak aksn kata ewww...ma tengok gapo tu??

    BalasPadam
  19. Suara depa power2...
    sllu juga tertengok kat astro..best ! :)

    BalasPadam
  20. Layan jugak Bunda KE nie.. ada yg sore pun best.. :)

    BalasPadam
  21. haahaha....kat umah bonda, mesti kena on kilauan emas ni. so yg mudo2 ni, kenalah layankan jerrrrr

    BalasPadam
    Balasan
    1. tak bape jugak nak layan..sekali2 jer..bunda layan senetron, raja lawak n masterchef biasanya..

      Padam
  22. wah bunda pun minat masterchef jugak

    BalasPadam
  23. lagu2 lama memang sedap didengar, taste kita agaknya kan Bunda.

    BalasPadam
  24. sejujurnya sy tak suka tgk kilauan emas ni...bukan sebab apa...tapi gambarnya, pentasnya, sound systemnya, semua tak menarik....senang cakap mcm standard rancangan RTM...haha

    BalasPadam
  25. Salam Bunda..
    hhuh... umah cma xdek ASTRO..
    xdpt nk tgk..

    tp sekali sekala mengimbau kenangan mesti asyik! :)

    BalasPadam
  26. mula2 nak layan bila part habis kak seri,terus ngantuk dibuatnya..terus tertido..hihihi

    BalasPadam