Selasa, 23 April 2013

Not GA Blue But Giveaway..


                        Bismillahirrahmanirrahim...

As Salam,

Bunda ni kan sepanjang berblog, bunda jarang sangat join segmen contest ke GA ke bagai. Sebenarnya bunda ni tak minat sangat bersegmen ni walaupun bunda tahu bersegmen bolih menambahkan traffic.

Satu lagi GA yang pernah bunda jumpa sebelum-sebelum ni susah sangat, banyak bende dan syarat nak dibuat. Tapi bila bunda tengok GA yang dianjurkan olih Mohd-Ridzwan.com  ni tiba-tiba tergerak hati untuk join sama sebab MUDAH  SANGAT...tak payah nak pening-peningkan kepala.

Lagi pun memandangkan Mohd Ridzwan ni rajin ke blog bunda.  Bolih dikatakan hari-hari datang singgah walau pun just kat cbox jer.  Sebab tu lah selain bunda nak cuba nasib, kiranya  bunda nak balas budi dan menyatakan terima kasih bunda kepada beliau.

Sekiranya anda ingin join sama   KLIK SINI  Anda hanya diminta isikan dialog (dalam gambar) dengan ayat yang paling MANTOP dan buat entry 'Not GA Blue But Giveaway '.

Entry yang  PALING KREATIF DAN ASLI akan di pilih sebagai pemenang. Juga 15 limited edition souvenirs menanti anda. Tarikh tutup pada 30 April 2013. 

Jangan lupa tinggalkan link anda diruang komen entry itu.


35 ulasan:

  1. wah. semoga ada lucky Bunda.^_^

    BalasPadam
  2. lya pon dh lma x join ga/segmen ni.. lg2 kalo byk sgt nk kena like2 page...
    apa2 pon gud luck bunda.. mna tau ade rezeki

    BalasPadam
  3. Good luck KN
    Betul macam kakak join GA suka utk meriahkan teman sesama blogger

    BalasPadam
  4. Good Luck Bunda, Salam perkenalan dr D5 :)

    BalasPadam
  5. good luck bunda.. aiza pun join juga.. :D

    BalasPadam
  6. Thanks Bunda for joining. This is really un-expected response from you too. Hehehe, sbb wan rasa Bunda agak serius...Anyway, wan masih berhutang ngan Bunda satu cenderahati sbg one of top 5 commentators hari tuh. Cuma keadaan wan bizi sgt. InsyaALlah wan akan poskan hadiah skali in case Bunda menang yer. Thanks. :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. oo ye ke, Alhamdulillah..t kasih lah..

      Padam
  7. Acik pun sama..rasanya baru 2 kali je acik ikut..tapi dua2 tak de rezeki acik

    BalasPadam
  8. Good Luck Bonda..
    moga ada rezeki nya...:)

    BalasPadam
  9. wah bunda. samalah kita, CiM pown jarang joing GA or segmen ni. so, goodluck yea bunda

    BalasPadam
  10. good luck bunda :)puteri dah join juga :)

    BalasPadam
  11. Saya pun tak pernah join segmen. =)

    BalasPadam
  12. salam bunda
    Gud luck dari tirana aduka

    BalasPadam
  13. lawak pulak tengok topeng dia pakai tu. heee

    BalasPadam
  14. gud luck bunda.. ;)
    syarat2 pn x ssah ni..

    BalasPadam
  15. Selamat bersegmen Bunda, good luck ye!

    BalasPadam
  16. goodluck bonda ! bonda insyaAllah dapat punya :)

    bolat jarang join GA ni hehe

    BalasPadam
  17. samalah mcm saya...jarang join GA sebab syarat2 diorang letak susah sangat nak ikut...klu jumpa yg simple2 tu laju jer menjoinkan diri...

    BalasPadam
  18. selamat bersegmen bunda...semoga ada rezeki nanti... :)

    BalasPadam
  19. Salam Bunda..
    rajin join GA.
    Gud luck & selamat bersegmen bunda ;)

    BalasPadam
  20. selamat berjaya bunda :)

    BalasPadam
  21. hehe..bleh thn ayat tu bunda...
    gud luck ye bunda =)

    BalasPadam