Khamis, 11 April 2013

Pak Ibrahim Bersuara Emas...

 
Pak Ibrahim Dari Sabah..


                       Bismillahirrahmanirrahim..

As Salam,

Dalam MHI pagi 10hb April 2013 yang lalu video nyanyian suara emas seorang warga emas berusia 66 tahun dari Sabah telah dimuat naikkan..

Dia ialah Pak Cik Ibrahim...Jom layan pemilik suara emas ini..



p/s: nape Pak Ibrahim tak masuk ujibakat Kilauan Emas?

32 ulasan:

  1. Anugerah Allah :)
    gempakkk suara dia..

    BalasPadam
  2. assalam bunda...

    di mana agaknya pakcik ni masa muda ye...tak jadi penyanyi plak dia...lagu org putih plak tu...

    BalasPadam
  3. terbaiklah suara atuk nie....... tak pancit dan penuh penghayatan.........

    BalasPadam
  4. Suar abuluh perindu tak amakan dek usia...

    BalasPadam
  5. wah cayalah pak berahim....hihihi dia tak masuk kilauan emas sebab tak pakai polident kot....hehee gurau2 je ye pak berahim....

    BalasPadam
  6. Memang hebat suara dia.. tarik pun tak pecah... kalah penyanyi popular...

    BalasPadam
  7. hAHAHA pernah jgk dgr pak cik ni nyanyi..
    mmg style suara dia..oldskool!

    BalasPadam
  8. Tu la...kadang2 bakat kita cuma simpan dlm bilik air, sekali tercungkil tu dia...mengalahkan Jamal Abdillah, Awie dan Amy Search....

    BalasPadam
  9. dia simpan bakat..xnak cari popularity...hehe

    BalasPadam
  10. wah, sedap nya suara beliau :)) jum singgah belog tasnim, http://kasehchenta-tasneem.blogspot.com/

    BalasPadam
  11. hahha.. pecoh perut..terror la pok cik ni... suara mcm style org putih lama2 nyanyi kan.. agknya msa muda2 dulu dia pnh jd pnyanyi....

    BalasPadam
  12. mmg terbaik sora pak berahim ni..:)

    BalasPadam
  13. Boleh menang ni kalau masuk betanding kilauan emas :)

    BalasPadam
  14. wah suara org lama ada power tuu

    BalasPadam
  15. sedap betul suara beliau.. pergh.. memang terbaik..

    BalasPadam
  16. kalau pak cik ni masuk , mesti dia yg menang. power ok

    BalasPadam
  17. dah dengar.. agak2 masa muda2 dulu suara dia mesti meletup kan

    BalasPadam
  18. super osem la suare uncle nih
    misti taim memude dulu lg menawan
    :)

    BalasPadam
  19. Alaaa tak blh tgk video time2 skrg ni..

    BalasPadam
  20. perghh terbaek lah pakcik ibrahim ni :D sangat sedapppp suara dia...hee

    BalasPadam
  21. permata dalam lumpur..baru dapat dicari nih..

    BalasPadam
  22. Boleh tahan suara pakcik ni..

    BalasPadam
  23. Perghhhh...sedap tu suara ☺☺

    BalasPadam
  24. wahhh boleh tahan sedap suara pak cik nie :)

    BalasPadam
  25. slm bunda ^^

    dr mgu lps kwn dh share video pakcik ni..suara dia perghh mgm bestlah!makin femeslah pakcik ni he3...

    BalasPadam
  26. harap ada penyanyi la ni amik dia utk berduet ...

    BalasPadam
  27. Iya! dari Sabah.Wah boleh tahan suara dia..mybe tak ada kesempatan.

    BalasPadam
  28. unik la suara dia.. boleh tahan..

    BalasPadam
  29. Ada tengok ni dengan En Suami kat facebook. memang power lah suara dia... hehe

    BalasPadam