Khamis, 16 Mei 2013

Selamat Hari Guru..


             Bismillahirrahmanirrahim,

As Salam,

Hari guru di Malaysia yang di sambut pada 16 Mei setiap tahun adalah sebagai penghargaan kepada para guru.  Tahun 2013 adalah Hari Guru yang ke 42 tahun.

  

Tema sambutan Hari Guru pada tahun ini ialah,  Guru Malaysia : 1Aspirasi, 1Agenda. Selamat Hari Guru dan terima kasih kepada semua guru, cik gu, ustaz, ustazah, sifu, master dan yang sewaktu dengannya.

p/s: Tak lupa juga kepada cik gu2  rakan blog bunda yang bunda tahu ia itu Cik gu   EtuzaNorsalmi,   Anim ,  Maria Firdz dan Cekgu Anit.

30 ulasan:

  1. salam bunda
    Selamat hari guru
    Buat bloger etuza,anim,salmi dan maria juga.

    BalasPadam
  2. selamat hari guru kepada semua guru dalam dunia blogging dan kat luar sana,.. jasa kalian memang tidak terbalas dengan mencurahkan ilmu kepada anak bangsa... :)

    BalasPadam
  3. selamat hari guru pd teman2 bunda yg bergelar guru

    BalasPadam
  4. Bunda...bgus hargai blogger2 yg terdiri dari guru2...syabasssss!

    BalasPadam
  5. selamat Hari Guru..untuk semua rakan blogger yang bergelar Guru. Anda yang terbaik..

    BalasPadam
  6. Salam Bunda,
    Selamat hari guru untuk semua warga pendidik di luar sana.

    BalasPadam
  7. selamat hari guru jugak buat semua guru2 di m'sia....

    BalasPadam
  8. cikda memang tabik spring dgn cikgu2 ni.. kita ni nak jaga anak sendiri yg 2-3 org pun kadang naik hangin satu badan..bayangkan mereka nak jaga satu kelas.. memang kelass la cikgu2 ni.. :)

    BalasPadam
  9. hari ni pasti hari yang menggembirakan cikgu2 dengan ucapan dan hadiah yang diterima.. ;)

    selamat hari guru pada semua guru di seluruh negara.

    BalasPadam
  10. Salam Bunda..
    Selamat hari guru buat semua pendidik yg berdedikasi ;)

    BalasPadam
  11. yelah bunda cikgu etuza....owh tadi saya tgk mhi tv3 live dari sek men kurang upaya penglihatan di setapak.touching melihat ketabahan,kesabaran semua guru yg mengajar.murid2 tu semua pulak ada bakat masing2 :)

    BalasPadam
  12. selamat hari guru pada semua guru-guru dimalaysia.

    BalasPadam
  13. nice day :)
    Bermimpilah tentang apa yang ingin kamu impikan,
    pergilah ke tempat-tempat kamu inginkan,
    Jadilah seperti yang kamu inginkan,
    karena kamu hanya memiliki satu kehidupan
    dan satu kesempatan untuk melakukan hal-hal
    yang ingin kamu lakukan

    http://www.nolimitadventure.com/

    BalasPadam
  14. As salam bunda...

    Teringat zaman persekolahan...rindu pd bekas guru...

    BalasPadam
  15. Salam Bunda,

    rindu pada guru2 yang pernah mengajar nisah.
    besar pengorbanan mereka..

    BalasPadam
  16. salam bunda..

    semoga jasa mereka dibalas..^^

    BalasPadam
  17. assalamualaikum ... SELAMAT MENYAMBUT HARI GURU BUNDA ...

    BalasPadam
  18. selamat hari guru untuk bunda juga..
    i follow your blog..menarik...

    BalasPadam
  19. Selamat hari guru kepada semua pendidik anak bangsa.
    Tanpa mereka siapalah kita!!

    BalasPadam
  20. Selamat Hari Guru. Guru banyak berjasa kepada kita.

    BalasPadam
  21. selamat hari guru, ramai blogger2 dikalangan guru2kan !

    BalasPadam
  22. selamat hari guru pada semua pengunjung2 blog bonda yg bergelar cikgu..

    BalasPadam
  23. selamat hari guru ya bunda..

    BalasPadam