Sabtu, 22 Jun 2013

Balik Kampung Lagi...

dari UTC   KL  Kemunting

                Bismillahirrahmanirrahim..

As Salam,

hari ini bunda nak balek kampung lagi, Taiping...kampung tempat tumpah darah ku. Macam biasalah bunda balek untuk menemani bapak bunda.

Adik bunda yang tinggal bersama bapak tu ada kursus haji kat Terengganu pada 24hb hingga 28hb June ni. Bapak tak sihat.

Macam biasalah bunda balek seorang jer naik bas ekspress dari setesyen UTC  K L ke Kemunting.Ini bermakna blog bunda terpaksa berehatlah untuk di update untuk beberapa hari, kalau sempat bunda akan BW aje okey.

Doakan keselamatan bunda ye, panjang umur kita berjumpa lagi.

48 ulasan:

  1. seronoknya Taiping...takde trafic jem...lepak kat taman tasik tu..sehari suntuk pun tak terasa..

    BalasPadam
  2. Selamat balik kg.. Moga dipermudhkn urusan..

    BalasPadam
  3. moga selamat dalam perjalanan yer bunda..insha Allah

    BalasPadam
  4. Alhamdulillah... moga Allah berkati niat suci demi menjaga ayah KN. Terharu kakak ni sebenarnya. Tak apa blog ketepi dulu. Kakak sgt hargai cara KN ini..

    BalasPadam
  5. selamat balik kampung bunda..^^

    BalasPadam
  6. selamat balik kampung dan bertemuayahanda bunda

    BalasPadam
  7. hati hati dalam perjalanan Bunda. sampaikan salam tasnim buat bapa Bunda. Tasneem doakan Bunda selamat sampai :))

    BalasPadam
  8. semoga selamat pergi dan balik.. :D

    BalasPadam
  9. Selamat perjalanan pergi dan balik ye bunda.

    BalasPadam
  10. semoga dipermudahkan dan dirahmati perjalanan pergi dan balik.

    BalasPadam
  11. take care balik kpg bondaa :)

    BalasPadam
  12. selamat balik kmg ye bunda.semoga selamat pergi n selamat kembali

    BalasPadam
  13. Assalamualaikum bunda...

    Seronok dpt blk kg lagi .....sesekali dtglah ke lumut..taklah jauh sgt dr taiping tu...

    BalasPadam
  14. moga selamat dalam perjalanan
    dan dipermudahkan urusan

    BalasPadam
  15. Asslam..smoga slmat pergi dn blik bunda :)

    BalasPadam
  16. Terima kasih..masih sudi nak kunjungbblog saya. Saya doakan semoga selamat sampai ya..kirim salam kat ayah..

    BalasPadam
  17. baik2 balik kg tu bunda~ krole doakan moga kesihatan ayah bunda bertambah baik~

    BalasPadam
  18. moga selamat perjalanan bunda pergi dan balik ye...

    BalasPadam
  19. baru bulan lepas saya ke Taiping pekena mee mak Jah.tapi pedas semacam la..dulu sedap.selamat berseronok di kmpung halaman...nothing like home kan? mana pergi pun.kampung tetap tiada tandingan..

    BalasPadam
  20. semoga bonda selamat di perjalanan nanti.

    BalasPadam
  21. selagi org tua kita masih ada , itu lah yg kita kena buat . semoga selamat perjalanan pergi dan baik serta dianugerahkan kesihatan yg berpanjangan ... aaamin

    BalasPadam
  22. salam bunda.bestnya balik kampung! semoga selamat balik ke kampung dan selamat pulang ke kl semula

    BalasPadam
  23. bunda pun org taiping jugak...sama ler dgn remy.......

    BalasPadam
  24. salam nisfu syaaban ye bunda.semoga segala urusan bunda di sana dipermudahkan Allah amin.

    BalasPadam
  25. salam Bunda...semoga selamat pergi dan balik.

    BalasPadam
  26. hati2 jaga diri bunda :)

    BalasPadam
  27. selamat balik kampung bunda.... moga selamat pergi dan selamat kembali

    BalasPadam
  28. selamat balik kampung BUNDA..:)
    semoga dipermudahkan perjalanan BUNDA ya..

    BalasPadam
  29. semoga selamat perjalanannya...huhuhuhhh!!

    BalasPadam
  30. Selamat balik kampong...selamat pergi dan balik.

    BalasPadam
  31. selamat bercuti bunda. momoy pun dah lama x balik kl nih. hais...

    BalasPadam
  32. selamat bercuti bunda...alamak tepeng pun dah lama tak hujan kan?

    BalasPadam
    Balasan
    1. betul..tapi 26hb hari bunda balek KL baru tepen hujan lebat..

      Padam
  33. Salam.

    Bunda..masih di Taiping lagi ya??

    Selamat bercuti.. jaga kesihatan diri.. musim jerebu skrg ni..hrp bunda n family sihat ya.. :)

    BalasPadam
  34. selamat sampai ke kl bunda :)

    BalasPadam
  35. Salam,
    Semoga ayahanda sihat hendaknya. Selamat bercuti sambil berbakti :)

    BalasPadam
  36. bunda...
    remy org air kuning........he3

    BalasPadam
  37. Moga bapak Akk cepat sigat kembali.

    BalasPadam
  38. Sekampungle kite ye bunda. CK lahir bagan serai. kira dah tak jauh dah tu ngan tepen...

    BalasPadam
  39. rindunye taiping..m3h lahir kat sane..tp besor kt melaka..

    BalasPadam
  40. tak sabar la nak tunggu raya..mana tahu ada rezeki balik kampung kat perak..hihi

    BalasPadam
  41. Salam Bunda..
    hihi.taiping umah arwah maklong cma.. sebelah kilang kopi..
    alhamdulillah...dah selamat pergi dan pulang :)

    BalasPadam
  42. Dah tanggungjawab ye bunda...

    BalasPadam
  43. hehe tak sangka bunda balik ni ada surprise....

    BalasPadam
  44. semoga anak-anak saudara Bonda tu tabah dan berjaya dalam kehidupan mereka di dunia dan di akhirat.

    BalasPadam