Rabu, 19 Jun 2013

WW# Syurga Dibawah Tapak Kaki Ibu ?...

gambar dari fb

65 ulasan:

  1. sedihnya tgk....tergolek atas jalan macam tu ja..

    BalasPadam
  2. subhanallah..knapa ni??

    BalasPadam
  3. Salam Bunda...
    Tapi perlu ke seorang ibu buat sampai begini..huhuhu
    Renung2kan dan selamat beramal..heheheh

    BalasPadam
  4. kejam

    ataupun baby tu terjatuh dan ibunya sgt terkejut sampai terlompat seolah olah nmpk seperti ingin memijak anaknya..wallahualam..

    BalasPadam
  5. lor..kenape bby tu bunda..kesiannya...

    BalasPadam
  6. Masya-Allah... gila ke apa ibu ini. Anak tu memanglah dapat syurga tapi si ibu tak takut neraka ke apa?

    BalasPadam
  7. huwaaaaaaaaaaaa kenapa jd macm tu????!!!!
    kejamnya tak sanggup nak tengok :'(

    BalasPadam
  8. Salam Bunda..

    Ya Allah, sanggup ke nak pijak bayi tu, kita ni nak pijak lipas pun tak sampai hati, inikan nak pijak anak sendiri.Moga bayi tu selamat.

    BalasPadam
  9. mohon pencerahan dgn gambar dia atas bondaa... huhuhu... macam nak pijak, macam terjatuh, macam kt china pun ade..

    BalasPadam
  10. alamak..mmg betul2 syurga di bawah kaki ibu..huhuhu

    BalasPadam
  11. takut tengok, hidup lagi ke ntah tu..gaya macam nak pukul anak.

    BalasPadam
  12. Ya Allah.... ini bukan syurga bawah tapak kaki ibu ni..... ini setannn...Ya Allah...selamatkan lah anak kecik yang tak berdosa tu....

    BalasPadam
  13. adus betul ka ni.sgup ada yg buat mcm ni

    BalasPadam
  14. Astaghfirullahhala'zimm....kenapa zalim sgt..sedih tgk. :(

    BalasPadam
  15. AStaghfirullah.. takutnya tengokkk

    BalasPadam
  16. oh tidak.. tolong... tolong...

    BalasPadam
  17. Allah hu Akhbar... pasai apa ni Bunda.. semoga Allah selamatkan bayi tu..

    BalasPadam
  18. alahai... x suka la bla tgk gmbr ni..
    baby tu x berdaya lgsg..
    nangis je yg dia mampu..
    knpa la manusia skrg zalim sgt??

    BalasPadam
  19. Ya Allah apa jenis ibu macam ni yer

    BalasPadam
  20. zalimnya tapak kaki ibunya itu.. huhu.. :(

    BalasPadam
  21. bakpe yang jahat sangat ni

    BalasPadam
  22. Ya Allah kejamnya...dimana sifat seorang ibu.

    BalasPadam
  23. apa kisah sebenarnya yer. kalau sampai nak pijak memang bukan manusialah...

    BalasPadam
  24. Ya Allah!!!! Ni lebih teruk dari binatang!!!!! ceitt!!!! baby tu mati pun, memang masuk syurga terus

    BalasPadam
  25. Ini bukan syurga di telapak kaki ibu nih...Ini ibu bayi yang nak kena sepak terajang! Kalau betullah...memang kejam! Lebih hina dari binatang.

    BalasPadam
  26. uish.. sangat-sangat kejam... adeh

    BalasPadam
  27. salam bunda..
    sian tgk baby tu..

    nauzubillah.. :(

    BalasPadam
  28. apa sebenarnya cerita di sebalik gambar itu?

    BalasPadam
  29. salam bunda.. sedih sangat tgok gambar di ats ni.. kalo betul memang tergamak dia lakukan..

    BalasPadam
  30. harap2 tidak terjadi di Malaysia..
    naudzubillah

    BalasPadam
  31. kejam tu tak sayang anak....ish ish

    BalasPadam
  32. Ww..gambo je berbicara..:-D

    BalasPadam
  33. As salam bunda tentang google+ tu, bunda boleh cuba ikut tutorial yg sy buat ni http://ieta-myblog.blogspot.com/2013/05/tutorial-5-auto-share-entry-dan-guna.html Selamat mencuba ya Bunda :)

    BalasPadam
  34. Kenapa macam ni?? T_T atau gambar ni telah diedit? Tak kan la tergamak nak pijak baby tu... :'(

    BalasPadam
  35. salam bunda.
    Like tajuk.tapi gambr tak like.

    BalasPadam
  36. syurga tu dah betul dah tapi part gambar tu ada yang tak kena.. :(

    BalasPadam
  37. ye. memang syurga di bawah tapak kaki ibu. tetapi ibu itu neraka confirm di telapak kakinya

    BalasPadam
  38. Ya Allah.....kejamnyaa..bonda..

    BalasPadam
  39. alamak apa yg dia cuba buat tu?

    BalasPadam
  40. apa kes tu
    jgn kata ibu nye pulak yg mengila di situ
    sian bb..xmo bg kt el..teruk2 el pun xde wat mcm tu akai xde ke woii huh

    BalasPadam
  41. Ya Allah... kenapa ni bunda? baby tu jatuhke? atau mak dia nak pijak? krole tngok macam jatuhlah bunda...adus...kesian pula tengok

    BalasPadam
  42. x sampai ati la tgk...seklai imbas ja..

    BalasPadam
  43. as salam,

    ayahzain datang melawat yer

    BalasPadam
  44. isk.....isk...ibu tu bawak lah taubat sikit.....huhu

    BalasPadam
  45. Ya Allah..
    kenapa ni..
    mengucap saya tengok..

    BalasPadam
  46. kejamnya.geram tengok pompuan tu...

    BalasPadam
  47. Tak sanggup memandang....edit ke gambar tu..?takkan la juru kamera tu tak terpa utk selamatkan baby tu..hurmm

    BalasPadam
  48. kejamnya.... ibu baby tu manusia ke binatang???

    BalasPadam
  49. Alahai..kesiannye baby tu..

    BalasPadam