Rabu, 1 Januari 2014

WW # Berbagai Gelagat Sambutan Tahun Baru










47 ulasan:

  1. Assalamualaikum... Selamat pagi dan selamat tahun baru :)
    banyak suka dan suka sepanjang 2013.. apa yang terjadi malam tahun baru tu, yang baik jadikan ikutan, yang tidak baik, kita tinggalkan...

    BalasPadam
  2. salam pagi....hmmmmm terkedu...

    BalasPadam
  3. Assalamualaikum KN,

    Selamatr tahun baru 2014 untuk KN sekeluarga. Tahun ini banyak acara sambutan tahun baru yang bersifat islamik berbanding tahun2 yang lalu.

    BalasPadam
  4. salam perkenalan bonda, selamat tahun baru :)

    BalasPadam
  5. slmat taun baru bonda :)

    BalasPadam
  6. Selamat tahun baru Bunda. Semoga tahun baru membawa kebaikan buat kita semua yer. Have a nice day :)

    BalasPadam
  7. selamat tahun baru bunda.. macam-macam gelagat mereka di tahun baru ini.. semoga kita bertambah baik, insya-Allah..

    BalasPadam
  8. selamat tahun baru..
    nak tengok bunga api pun dah tak sempat, semalam ada final exam.huhu

    BalasPadam
  9. Dataran Merdeka mencipta sejarah malam tadi kerana buat pertama kali konsert dihentikan sebelum tengah malam oleh peserta demonstrasi, tiada new year countdown, tiada percikan bunga api yg membakar wang pembayar cukai....Ia digantikan oleh demonstran dgn doa selamat dan lagu Negaraku, satu transformasi???

    BalasPadam
  10. dalam banyak2 tu yg kat penang paling terbaik..

    selamat tahun baru bunda! ;)

    BalasPadam
  11. yang baik kita contohi yg x baik kita jauhkan.
    in shaa Allah.
    selamat tahun baru bonda

    BalasPadam
  12. Selamat tahun baru Bunda. Segala pilihan ditangan kita...buatlah pilihan yg terbaik.
    Salam 2014 dari Relaks Minda

    BalasPadam
  13. Tuhan anugerahkan kita akal utk berfikir, dan pilih yg terbaik....maka beruntunglah yg memilih jalan terbaik utk menyambut tahun baru ..Selamat tahun baru Bonda :)

    BalasPadam
  14. Selamat Tahun Baru 2014...countdown depan computer je semlm...

    BalasPadam
  15. selamat tahun baru 2014 bunda!

    BalasPadam
  16. IM cuba untuk tidak teruja dengan istilah Tahun Baru Masihi...

    Duduk di rumah sahaja sambil tonton Ambang 2014 melalui laptop.

    BalasPadam
  17. moga tahun baru ni, lebih byk manfaat yg kita buat....

    BalasPadam
  18. salam bunda ..
    selamat tahun baru ..
    aby memilih dok kt umah dan tengok TV7 yg buat siaran live dari Putrajaya ..

    BalasPadam
  19. hebatkan Bunda...UAI di Penang. Kat SP tahun ni, sambutan besar2an...

    BalasPadam
  20. semoga tahun 2014 lebih baik daripda 2013 =)

    BalasPadam
  21. yg pasti..tahun bertambah,usia makin meningkat..kematian semakin dekat..

    BalasPadam
  22. salam bunda...

    paling besh smbut dgn para ulama la..lagi bnyk phla..InsyaAllah.. =D

    Selmt tahun baru, bunda.. =)

    BalasPadam
  23. Nama pun manusia. macam-macam gelagat. Tapi kalau boleh carilah pendekatan yg tidak mencalar maruah agama...

    Selamat tahun baru buat KN dari kakak.

    BalasPadam
  24. salam Bunda..

    huhu..mcm2 karenah manusia menyambut ambang tahun baru..
    hmm..selamat tahun baru bunda :)

    BalasPadam
  25. Assalamualaikum Bunda..selamat tahun baru 2014. Ragam manusia saban tahun ..moga ada keinsafan bg mereka yg tersasar menyimlag jauh dari landasan agama.

    BalasPadam
  26. Assalammualaikum...bonda,

    selamat menyambut tahun baru 2014..

    mselim3

    BalasPadam
  27. Maaf lama x jenguk, kesihatan x mengizinkan. Singgah jgk ari ni !

    BalasPadam
  28. Kalau tahun baru disambut dgn aman, kan lebih bagus.


    Anyway, Happy new year to you bunda.

    BalasPadam
  29. Selamat tahun baru bunda. Saya dok umah jer. Buat taik mata lagi best ☺☺

    BalasPadam
  30. Betulah bunda....mcm mcm gelagat...mana yg alpa moga Allah memberikan hidayah Insyaallah....

    BalasPadam
  31. haha.. macam2 style.. bangga jadi rakyat penang.. kami sambut dengan ceramah.. hehehe

    BalasPadam
  32. gamabr2 tu semua buat saya terkedu, tapi yang paling saya suka ialah last sekali.. sayangnya saya ada exam malam tu, kalau x dah boleh live streaming.. huhu..

    BalasPadam
  33. Selamat tahun baru 2014 bunda!mmg mcm2 cara manusia ni sambut tahun baru..hmm yg sambut dgn cara baik,alhamdulillah...

    BalasPadam
  34. Selamat tahun baru bonda! Yg buruk kita tinggalkan, yg elok kita dulukan

    BalasPadam
  35. sy x sambut pun thn baru 2014...

    BalasPadam
  36. Selamat taun baru bunda...moga bunda sihat saja.....

    BalasPadam
  37. macam-macam gelagat yang ada..yang buruk itu jangan diikuti

    BalasPadam
  38. hepi new year
    mmg ni la yg sllu berlaku pada hari new year huhu

    BalasPadam
  39. lain orang lain ragam...begitu la jadinya bunda..

    BalasPadam