Rabu, 29 Januari 2014

WW # Siapa Paling Comel...


Iman

Hazim

Hilmi

Muzakir

Adeeb

Mirza

Hairy



Zarif




                                                                    v
                                                                    v
                                                                    v
                                                                    v
                                                                    v
                                                                    v
                                                                    v
                                                                    v
                                                                    v
                                                                    v
                                                                    v
                                                                    v
                                                                    v
                                                                    v
                                                                    v
                                                                    v
                                                                    v
                                                                    v












72 ulasan:

  1. Salam Rabu Bunda...Semuanya comel...

    BalasPadam
  2. salam rabu bunda...
    ermm..semua comey-comey tu...
    tapi...yg trcomey adik Iman :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Iman memang comey, putih gebu, bibir dia merah...macam anak mat saleh...ikut cam ummi dia...kelantan mari..

      Padam
  3. salam bonda..
    alahai.. semuanya tomey...

    BalasPadam
  4. Salam BunDa..

    Semuanya comey tu.... rasa nak geget jer pipi tu... geram :)

    BalasPadam
  5. Hye, saya suka baca blog awak, baru2 ni saya baru blog harap awk boleh singgah dan follow blog saya. awksweetgitu.blogspot.com :)

    BalasPadam
  6. semua pun comel..anak2 fitrahnya..

    BalasPadam
  7. anak saya paling comel bunda..
    tak caya mai kat blog..huh

    BalasPadam
  8. kalau da bby semuanya cumel...hee

    BalasPadam
  9. Ala bunda...semuanya tomei2...hehe..

    BalasPadam
  10. Salam Bunda..
    sape yg paling comels? tentula CMA! hehe.. :p
    tapi kecomelan cma tak tertanding dek anak2 yg lagi comel kat atas ni..rase nk cubit2 pipi.. :p

    alahai zarif..yer la..awak yg paling comelll :) hihih

    BalasPadam
  11. Susah nak pilih KN sebab semuanya comel belaka
    Yg last tu siap tanya "comel tak saya?"
    Memang comellah sayang:)

    BalasPadam
  12. assalam..anak2 yg comel semuanya xperlu pilih2...dakap syg semuanya.

    BalasPadam
  13. semuanya comel..tiada yg kedua,ketiga..
    kanak2 mmg comel..

    BalasPadam
  14. salam rabu bunda..semua comel!dah mcm2 pose dah masing2 tu...haha

    BalasPadam
  15. Adoi...geramnya, nak satu boleh....hehe
    Semuanya comel2 belake :)

    BalasPadam
  16. semua pun comel...aura budak budak

    BalasPadam
  17. Hakim sedang menggaru-garukan kepala untuk memilih siapa pemenangnya kerana markah hampir sama. Akhirnya hakim memutuskan semuanya comelllll....

    BalasPadam
  18. comey comey belaka... eee geramnya tengok baby

    BalasPadam
  19. come-come belaka..tulus dan mulus..

    BalasPadam
  20. subhanaALLAH comelnya mereka semua

    BalasPadam
  21. Semuanya comel. suka tengok gambar anak-anak comel macam ni.

    BalasPadam
  22. salam bunda...

    alolo semua comei la bunda...tp mate ni suka plak tgok mate IMAN tuu..bulu mate dier pnjng n melentik gituuu..ahaha ^,^

    BalasPadam
  23. Iman comel sebab nama sama ngn saya. ahaha :)). Muzakir pon. nama adik saya :)
    Salam ziarah kembali bunda

    BalasPadam
  24. Iman jambuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu ^_^

    Cantik Sihat Semulajadi www.cantiksihatsemulajadi.com

    BalasPadam
  25. semunnya comel2 kiut2 belaka bonda..geram tgok..

    BalasPadam
  26. yg last tu zarif kan? haah...zarif comel...

    BalasPadam
  27. semua pon comel bunda...
    rasa nak cubit pipi satu2 jeee...hihi

    BalasPadam
  28. Mcm comel je, mcm comel je.
    Semua comey2 belake.. :)

    BalasPadam
  29. salam bunda,

    cucu-cucu bunda ke?
    semua comel-comel belaka, anak anugerah dari syurga....

    BalasPadam
    Balasan
    1. Bunda mana ada cucu...menantu pun takder lagi...ini anak2 jagaan dan anak saudara bunda...

      Padam
    2. alamak... ingat kan cucu.
      sori bunda, masih baru di belog bunda, banyak yg tak sy tahu lagi... :)

      Padam
    3. takper...bunda faham, ibu sebaya bunda ni tentu ramai yg dah punya cucu...tapi nak buat camner...anak2 bunda belum ada jodoh lagi...bunda pun teringiin jugak nak cucu spt mereka yg sebaya ngn bunda...

      Padam
  30. siapa mereka semua ni?? cucu2 ke

    BalasPadam
    Balasan
    1. Muzakir..adeeb n mirza anak saudara bunda...
      Yg lain tu anak jiran yg pernah bunda ngasuh...dah sekolah pun...
      Zarif jer sorang yg masih dengan bunda lagi..
      Buat kwn masa sunyi..nak hrp cucu takder lagi..

      Padam
  31. Salam rabu, comel2, semua ada gaya sendiri...

    BalasPadam
  32. salam bunda, amboi comel semuanya, ingatkan cucu bunda ni..

    BalasPadam
  33. semua tomei!tapi iman paling tomeiii!

    BalasPadam
    Balasan
    1. nnti bunda rate pule pic kt blog ni. pic mana yg paling hot

      Padam
    2. bunda takder google+..tak boleh bukak..

      Padam
    3. follow my 2nd blog
      everybodylovetoseeme.blogspot.com

      Padam
  34. suma comel2 la.grm tgk,cm nk gigit ja lbh2 lg Muzakir 2 ^__^

    BalasPadam
  35. Comel² semuanya bunda. Geram tengok.

    BalasPadam
  36. macam comel je..macam kiut je semuanya..hehe

    BalasPadam
  37. alo..lo..lo...semua pun comel bunda...hehe

    BalasPadam
  38. paling cumel is IMAN
    hehehehe

    BalasPadam
  39. Tak tahu nak pilih siapalah Bunda! Asal namanya budak-budak semua pun comel aje pada pandangan mata saya!

    BalasPadam
  40. Saya pun.. tgk kesemuanya comel...geram

    BalasPadam
  41. semue comel.. semue sye geram je tngk..

    BalasPadam
  42. saya suka Adeeb :) , yeah dia memag comel

    BalasPadam
  43. comelnye bunda...cubit pipi dia..hihi

    BalasPadam
  44. Assalamualaikum

    Comel comel belaka.....

    BalasPadam
  45. semua comel2..wohaa~~
    tolong cubitkan pipi sorang2 tok sy..hehe..=)

    BalasPadam
  46. semuanya cumel2 la bunda
    best nya kalau dapat baby cumel macam ni

    BalasPadam
  47. Hihii.. comel2 belaka semuanya.. :D

    BalasPadam
  48. semua sekali comel2 belaka
    pinjam sorang, boleh?

    dah lama tak jaga budak kecik ni
    haha

    BalasPadam
  49. Semua pon comel tp paaling comel iman..gerammmm..huhu

    BalasPadam
  50. Semuanya comel2 BUNDA..ank saudar ke ni BUNDA..

    BalasPadam
  51. ala jeles la . zharif tak ajak laaa .. pergi dengan bunda dia

    BalasPadam
  52. Salam/Comel betol semuanye .hehe.salam perkenalan ye bunda. done follow

    BalasPadam
  53. vote for adeeb...embam! geram tgok!

    BalasPadam