Ahad, 1 Jun 2014

Buat Pertama Kalinya...


Bismillahirrahmanirrahim...

As Salam...


Setelah hampir dua tahun "BlogTeratak Bunda" berada di persada Alam Maya..

ini lah pertama kali  baru merasa

mendapat rezki CPUV dari Nuffnang... walaupun nilainya tak seberapa...

tetapi bunda bersyukur dan berbangga, sekurang-kurangnya pihak Nuffnang nampak juga usaha dari

"Blog Teratak Bunda" selama ini...

...Alhamdulillah...



~Terima kasih daun keladi Nuffnang...Kalau sudi berilah lagi~





36 ulasan:

  1. Wahh :) Tahniah ya Bunda

    BalasPadam
  2. Assalam bunda, Alhamdulilah....rezeki

    BalasPadam
  3. Alhamdulillah Bunda.....
    Lepas ni in sha Allah akan bertambahlah CPUV tu.... :)

    BalasPadam
  4. alhamdhulillah..tahniah bunda..lepas ni pasti cpun singgah lagi..

    BalasPadam
  5. Tahniah Bunda! Semoga murah rezeki... Sekarang ni kenalah tingkatkan pengunjung blog agar jumlah CPUV banyak.

    BalasPadam
  6. hana pun tunggu 2 tahun baru dapat benda alah tu.huhu tapi kalau dah sekali dapat mmg nanti akan ada 2 3 menyusur tau..:) gud luck

    BalasPadam
  7. Alhamdulillah Tahniah Bunda... semoga bertambah2 murah rezeki selalu.. aamiin.. :)

    BalasPadam
  8. Alhamdulillah. .syukur bunda.

    BalasPadam
  9. Alhamdulillah, setiap kerja keras ada manfaatnya...

    BalasPadam
  10. EH.. BIAR BETUL KALI PERTAMA?

    BalasPadam
  11. alhamdulillah..teruskan usaha

    BalasPadam
  12. Alhamdulillah..tahniah Bunda

    BalasPadam
  13. sedikit lama2 jadi bukit..tahniah bunda

    BalasPadam
  14. Syukur alhamdulilah bonda....rezeki bonda...seronok masuk baca blog bonda...ada je perkara utk kami anak2 muda boleh manafaatkan....sayang bonda...lama x jenguk bonda dalam instagram...harap sihat selalu...mmuahhh

    BalasPadam
  15. Alhamdulillah & tahniah BUNDA...In Shaa Allah nanti makin banyak k..

    BalasPadam
  16. alhamdulillah.. tahniah bunda.. :D
    insyaALLAH pas ni rezeki makin masyuk..

    BalasPadam
  17. alhamdulillah....yeeyyyyy...tahniah bunda....

    BalasPadam
  18. Alhamdulillah Bunda, inshaAllah ada lagi..

    BalasPadam
  19. alhamdulillah.. tahniah bunda.. :)

    BalasPadam
  20. Alhamdulillah..rezeki. Tahniah bunda.

    BalasPadam
  21. Insyaallha... nanti bertambah2 lagi tu...

    BalasPadam
  22. salam bunda..
    yeayy.. tahniah bunda..
    sikit2 lama2 jadi gunung.. hihi..
    cma dtg ni, tak muncul pula iklan tu,,nnti ade cma menabung :)

    BalasPadam
  23. Tahniah, Bunda! Semoga lepas ni banyak lagi yang akan bertenggek dari Nuffnang buat blog Bunda ni :)

    BalasPadam
  24. dah lama saya buang iklan nuffnang dalam blog saya.

    kalau boleh, kita kena berusaha mencari pendapatan yang lain sebab kalau nak harapkan pendapatan nuffnang sebagai side income, bagi saya, saya tak mampu lakukan sebab saya blogger biasa sahaja.

    nuffnang biasanya bagi kepada blogger yang memenuhi kriteria mereka. apa-apa pun tahniah sebab lebih baik ada daripada tiada kan.

    alhamdulillah.

    selepas saya jadikan blog sebagai platform blogshop, ianya lebih baik.

    BalasPadam
  25. tahniah bunda.. Alhamdulillah rezeki :)

    BalasPadam
  26. Alhamdulillah..tulis blog dpt jugak duit kan..Bunda

    BalasPadam
  27. tahniah bunda
    rezeki tu kan, alhamdulillah =)

    BalasPadam
  28. Tahniah bunda. Dulu ayu lg best. 20 sen pun pernah. Hihi..

    BalasPadam