Rabu, 11 Jun 2014

WW # Milo, Milo, Milo








***  zarif budak milo... ha ha ha..


54 ulasan:

  1. kita pun suka milo? banyak tak beli..bab sikit..

    BalasPadam
  2. Membesar bagai johanlah Zarif tu Bunda :)

    BalasPadam
  3. Milo tak apa KN bagus.
    Tak pun Bunda KN pun boleh kongsi sama kan Zarif kan:)

    BalasPadam
  4. Alahai comelnya budak milo ni. Budak baya ni kalau rambut ikal mmg cukup comella saya tengok.. hihi. Sebab tak ada ank perempuan kot

    BalasPadam
  5. Budak2 dan milo memang tak dapat dipisahkan Bunda. Hehe

    BalasPadam
  6. jgn kata budak, saya pun suka milo

    BalasPadam
  7. High 5 lah Zarif. Kakak *lah sangat...haha...* pon suka MILO ☺☺

    BalasPadam
  8. minum minum milo anda jadi ceria.hihi.comelnya dia.
    saya datang mengisi

    BalasPadam
  9. Unty idah pun suka milo... sedap kan zariff... :D

    BalasPadam
  10. cutenyaa....hehhehe :)

    BalasPadam
  11. boleh jadik duta cilik milo neh.. hehehe

    BalasPadam
  12. Salam BUnda..
    hihi..suka minum milo dinosaur tak?? kalo yer kita geng!! :)

    BalasPadam
  13. ingat lagi iklan milo time kecik2 dulu.. minum milo anda jadi sihat dan kuat

    Assalamualaikum & salam perkenalan. Jemput singgah di blog http://www.kedaivitamin2u.blogspot.com. Di sini ada info supplemen keluaran Shaklee

    BalasPadam
  14. sedapnya milo..kuat dan sihat bagi johann

    BalasPadam
  15. Bunda, saya yang mak budak ni pun suka milo jugak. Kalau order Milo utk anak-anak tak habis, sayalah tolong settledkan. Best Bunda rasa Milo ni, macam duk atas langit jek feeling-feeling nikmatnya :)

    BalasPadam
  16. Dalam rumah ini wajib ada milo walaupun tidak ada budak kecil.

    BalasPadam
  17. Stok rumah saya mesti sentiasa kena ada milo, sebab anak2 walau dah besar2 tapi sangat suka minum milo...

    BalasPadam
  18. wahhh sedapnya..nak sikit acik pun suka milo

    BalasPadam
  19. milo dah mahal sekarang ni ... saya pun suka milo+susupekat manis .

    BalasPadam
  20. Kita pun suka milio..dulu dan selamanya...

    BalasPadam
  21. milo kotak sejuk..aduh lagi sedap zarif..
    aunty pun suka tau:-))

    BalasPadam
  22. Salam Bonda....
    Minum milo anda jadi sihat dan kuat....
    hehhehehehe lagu milo ni...

    Maaf dari Anakanda TiranaAduka atas kelewatan membalas kunjungan bonda...
    Terima kasih bonda sudi lapangkan masa di blog pician TA tu....
    Doa bonda agar seluruh keluarga di permudahkan amat TA hargai...amin amin amin...

    BW dah kurang bagi TA..hanya update post...
    Harap bonda tidak berkecil hati...jika anakanda ini tidak dapat membalas kunjungan bonda...
    Wasalam...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Takpe anakandaku TA...bunda faham..bunda tak kecil hati pun...dulukan tanggung jawab sebagai anak...blog no.2...
      Detik bunda menulis ini...bunda sudah berada di kpg Taiping..bapak bunda nak operate mata sabtu ini...harini jumaat masuk wad...

      Begitulah bunda tiap bulan berulang alek menziarah ayahanda bunda 80 thn yg jg sudah uzur sgt..
      Sebagai anak hanya ini sumbangan kita utk mereka..selagi mereka masih ada...AllahuAkbar..
      Salam utk anakanda ku TA...

      Selamat Hari Bapa Untuk TA...

      Padam
  23. Hihii comel je... saya pun suka milo... milo ais.. :) :)

    BalasPadam
  24. SIMPAN BAR CODE MILO TU.. ADA PERADUAN SEDANG BERLANGSUNG SEKARANG.. BOLEH TUKAR UNTUK DAPATKAN JERSEY BOLA SEPAK DAN FIGURA PEMAIN BOLA SEPAK..

    BalasPadam
  25. minum milo anda jadi sihat dan kuat! heheheeh

    BalasPadam
  26. teringat masa kecik dulu, selalu diam-diam masuk dapur ratah milo..

    BalasPadam
  27. teringat masa kecik dulu diam-diam masuk dapaur ratah milo.

    BalasPadam
    Balasan
    1. dok blakang pintu..tu penting supaya xkantoi

      Padam
  28. bukan zarif saja yg suka milo ...ramat lagi...

    BalasPadam
  29. budak2 memang suka milo kan? kalau tk smpat buat minuman di makan macam makan sagon pulak.

    BalasPadam
  30. hehhehe Qi pun suka milo....sedapppp tau layan milo auntie pun suka hehhe

    BalasPadam
  31. minum milo anda jadi sihat dan kuat..hehe

    BalasPadam
  32. Salam.. Melawat bunda dan sicomel milo:)

    Cutenya .. Suka tgk rambut dia

    BalasPadam
  33. Adoii lahaiii!!..Bunda kat kpg ni... dh lah gune hp jer BW ni... tenet 'Signal' plk tak memuaskan.....
    kejap ada kejap takder....

    AllahuAkbar...

    BalasPadam
  34. Assalamualaikum semua.. jemput ke blog sy :)
    nak tukar bloglist? sape setuju sila kesini
    http://akusijebat.blogspot.com/2014/06/jom-tukar-bloglist.html

    BalasPadam
  35. salam bunda =)

    heeee sama la pula cam yaya..
    mmg giler milo.. ^,^

    BalasPadam
  36. dan2 nk p kedai beli milo ais

    BalasPadam
  37. sedap sgt kot milo tu..sy pon suka jgk makan + minum..hihi

    BalasPadam
  38. haha tudiaa..peminat milo ni...>.<

    BalasPadam
  39. Masa kecil2 dulu pun suka Milo...maklumlah, minuman yg mahal dan sukar nak dapat. Tapi sekarang ni dah xsuka pula...
    Bukan main lagi si comel ni dgn milonyaaa... :)

    BalasPadam
  40. minum milo anda jadi sihat dan kuat.hihihi

    BalasPadam
  41. Budak2 dengan Milo dah macam isi dengan kuku kan Bunda :)

    BalasPadam
  42. Amboi... kemain... boleh jadi duta milo ni... hehehe

    BalasPadam
  43. Ingatnya pompuan Bunda....rupanya laki yeh....Bukan zarif aje suka auntie pun suka !

    BalasPadam
  44. I was able to find good info from your blog posts.

    Have a look at my web blog - job vacancies working from home

    BalasPadam