Rabu, 16 Julai 2014

CPUV Melekat Lagi..


Bismillahirrahmanirrahim...

As Salam,

Sejak 7 hb lepas, sebelum bunda balik kampung hari tu hingga ke harini, CPUV tu bunda lihat masih melekat di situ...Sekali ni kempen Oldtown True White Coffee masih berjalan.

Harap-harap lamalah lagi melekat di situ yer...
Terima kasih Oldtown White Coffee...

Terima kasih Nuffnang...






32 ulasan:

  1. Salam bunda..alhamdulillah..tahniah..Wanie klik oldtown White coffee..

    BalasPadam
    Balasan
    1. wsalam...terima kasih wanie.. :)

      Padam
  2. Assalam bunda..diblog acik..dah lama sangat tak de..sebab acik lama tak menulis kot

    BalasPadam
    Balasan
    1. tak jugak AE...bunda yg selalu tulis hampir 2 thn ni ...baru 2 kali dpt...
      Mungkin Nuffnang tgh baik hati n rezki ramadhan kot...Alhamdulillah..

      Padam
  3. Tahniah!Rezeki ramadhan ni bunda (^_^)

    BalasPadam
  4. Alhamdulillah. Murah rezki akak. Tahniah yea.

    BalasPadam
  5. tahniah bunda. Moga lagi banyak yang melekat nanti. :-)

    BalasPadam
  6. Alhamdulillah.. rezeki bln ramadhan

    BalasPadam
  7. tahniah rezeki Allah drpd nuffnang.

    BalasPadam
  8. Alhamdulillah...rezeki di bulan Ramadhan..

    BalasPadam
  9. wah bunda, rezeki tu namanya =)
    syukur alhamdulillah

    BalasPadam
  10. alhamdulillah...rezeki nak raye ni bunda.... nanti dpt duit raye lebih sikit kan heheehehehe

    BalasPadam
  11. Alhamdulillah..rezeki ramadhan BUNDA..

    Klik promoted content untuk Bunda..

    BalasPadam
  12. Saya dapat gak Old Town punya BE..

    BalasPadam
  13. Alhamdulillah rezeki. Tahniah bunda.

    BalasPadam
  14. salam. alhamdulillah..murah rezeki. tahniahh :))

    BalasPadam
  15. Alhamdulillah, rezeki bulan Ramadhan....

    BalasPadam
  16. alhamdulillah ... rezeki ramadhan .

    BalasPadam
  17. tahniah bunda..seronokkan bila ada yg melekat..

    BalasPadam
  18. Wah...tahniah..patut bunda citer je terus berseri2 ha..

    BalasPadam
  19. Alhamdulillah.. tahniah Bunda. Semoga senantiasa dimurahkan rezeki... aamiin. :)

    BalasPadam
  20. Wah..rezki ni. Kena rajin update blog lagi nampaknya ni Bunda, pasti lagi banyak nuff bg habuannya nanti

    BalasPadam
  21. alhamdulillah... murah rezeki bunda :)

    BalasPadam
  22. alhamdulillah rezeki dibulan ramadhan.

    BalasPadam
  23. Wah rezeki... alhamdulillah...

    BalasPadam