Isnin, 8 September 2014

GA Merdeka : Di sini lahirnya sebuah cinta dari Mama ka0ri



     KLIK SINI
untuk join dan syarat2nya sebelum tarikh tutup
dilanjutkan hingga 25 September 2014


Saya bangga jadi anak Malaysia



MERDEKA!  MERDEKA!  MERDEKA!

"Saya Anak Malaysia"


Bunda tempek gambar budak bucuk Muhamad Zarif Umar ni konsep melambangkan  'Kemerdekaan'...

Zarif meluahkan 'semangat kemerdekaannya' di play ground dengan berbagai aksi...
okay tak?

....'Disini Lahirnya Sebuah CINTA'....

Selamat Menyambut "HARI MALAYSIA" 16 Sept 2014

...MERDEKA!...






39 ulasan:

  1. br teringat janji nak joint..
    rasa dah ambil gmbr Luth semlm.. jap lg touch sikit..

    BalasPadam
  2. wah semnagat dia.mmg kena pupuk dari kecil cintakan tanah air

    BalasPadam
  3. wahhhhh..betul2 bersemangat cintakan negara ni.bagus2 kak..sedari kecil kita kena ajar kan..
    good luck ye kak!

    BalasPadam
  4. Cara penampilan dia yg bersungguh itu betul-betul buat kita yg tengok pun bersemangat KN
    Nampak dia punya cergas dan happy. Seronok betul:)
    Sesuai dgn usia dia di tempat permainan - sengih memanjang - geram tengok.

    BalasPadam
  5. Bagus betul budak-budak ni dari kecil sudah diajar nilai dan erti semangat kemerdekaan.Melentur buluh biar dari rebungnya. Kalaulah setiap anak di Malaysia ni dididik dan dipupuk semangat sebegini mesti sampai ketua rasa bangga dan sayang pada negara tak kan luntur.

    BalasPadam
  6. Semoga semangat merdeka tidak cuma pada slogan, lagu, lirik dan bendera, tapi pada penghayatan hati yang tulus murni. Pencinta negara akan lakukan segala-galanya untuk negara - mengutamakan barang tempatan, kenderaan tempatan, benci rasuah yang boleh menghancurkan negara, bekerja bersungguh-sungguh untuk ekonomi negara dll....

    BalasPadam
  7. COMELNYA TENGOK SIKECIL YG BERSEMANGAT MENGIBAR JALUR GEMILANG SMPNA MERDEKA..2014

    BalasPadam
  8. Comelnya anak bunda ni .... semangat Merdeka !!!!! Sayang Malaysia

    BalasPadam
  9. Hargailah kemerdekaan kita.. Merdeka!!!

    BalasPadam
  10. SEMOGA TERPILIH SEBAGAI PEMENANG.. INGAT NAK JOIN.. TAPI MALULAH.. :)

    BalasPadam
  11. harap bunda menang ... gud luck bunda!

    BalasPadam
  12. Salam Kemerdekaan & Good luck BUNDA..

    BalasPadam
  13. amat baik menerapkan kecintaan pada negara dari kecil lg..

    BalasPadam
  14. Seronoknya zarif kibar jalur gemilang!!! Cute...! Good luck bunda...

    BalasPadam
  15. Good Luck Bunda.
    moga nasib menyebelahi Bunda dan Zarif~

    BalasPadam
  16. Selamat bersegmen dan semoga berjaya... :)

    BalasPadam
  17. Assalamualaikum Bunda..

    rindu kat Bunda. Bunda sihat??

    Selamat Hari Kemerdekaan Bunda..

    BalasPadam
  18. assalam Bunda..Good Luck Bunda.. ^^
    bersemangat si comel tu kibar bendera..

    BalasPadam
  19. Assalammualaikum... bunda,

    semangat patriotik tinggi... memang perlu di didik daripada kecil.. agar mencintai tanahair...

    mselim3

    BalasPadam
  20. dak Nuha cukup suka dengan bendera Malaysia tu.. siap menjerit nak walau dia nampak kat bangunan tinggi.. huhuhu..
    apa-apapun moga berjaya.. ;)

    BalasPadam
  21. asalamualaikum ya Bunda. Wow! zarif dah besar..terbaik gambar merdeka. Selamat menyambut merdeka zaeif and semua

    BalasPadam
  22. semangat zarif kibar bendera Jalur Gemilang tu... cute sgt... Good Luck ya Bunda :)

    BalasPadam
  23. Good luck Bunda...
    Rasa macam nak join jugak la GA ni :)

    BalasPadam
  24. aktif zarif, sporting jugak. all the best bunda..

    BalasPadam
  25. Wah! menarik! Ada harapan menang ni... Semoga berjaya ya Bunda! :)

    BalasPadam
  26. comel zarif dengan benderanya..selaamt hari merdeka..gud luck Bunda!

    BalasPadam
  27. Untung Bunda ada super model comel rambut curly-curly macam Zarif ni. Arahkan aje suruh berlakon, macam-macam gaya patriotik dibuatnya. All the best and good luck buat Bunda!

    BalasPadam
  28. eh, sempat lagi join ni. good luck zharif ye.

    BalasPadam
  29. salam bunda...selamat bersegmen...all the best yee...

    BalasPadam
  30. Assalamualaikum wbt...

    Bunda... semoga sihat sejahtera...
    selalu baca entri bunda tapi tak sempat tinggal jejak.
    hidup sangat bizi sekarang.

    selamat hari merdeka bunda....

    p/s: 31ogos tu hari ulang tahun saya tau... hihihi...

    hi zariffff..... comel....

    BalasPadam
  31. bonda boleh check senarai peserta di sini..sume peserta boleh dapat hadiah yer..:)

    http://ka0rist0ry.blogspot.com/2014/09/senarai-peserta-ga-merdeka-mama-ka0ri.html

    BalasPadam
  32. good luck dari GA sama=)

    http://storybyciksiti.blogspot.com/2014/09/ga-merdeka-di-sini-lahirnya-sebuah.html

    BalasPadam
  33. salam kenal,,
    singgah sini dari blog mamakaori..hihi

    BalasPadam
  34. all the best good luck dari ga mama kori juga

    BalasPadam
  35. singgah dari segemn yang sama

    http://eurukaseven.blogspot.com/2014/09/ga-merdeka-di-sini-lahirnya-sebuah.html

    BalasPadam