Sabtu, 11 Oktober 2014

CPUV Melekat Lagi


Bismillahirrahmanirrahim,
As Salam....

Alhamdulillah, CPUV melekat lagi.  Sekali ini tak di sangka-sangka enam sekali.  Sebelum ini tak pernah lagi banyak begitu...bagi bunda banyak lah tu berbanding kalian berbelas-belas sekali melekat. 

Baru 1st time banyak ni....biasanya satu dua ajer melekat....itu pun tak lama.
Harap-harap sekali ini lamalah dia melekat di situ...





Ini cek pertama yang pernah bunda dapat (malu pulak tengok amaun nya, tak sampai sebelah tangan ponnn)...berbanding kalian beratus n beribu sekali masuk kot. 

Lepas dari yang pertama tu ...tak sangka pulak rezki tu bertingkek-tingkek....
walaupun tak banyak macam kalian ...
tapi
selepas dua tahun berblog kira bersyukur sangatlah bagi bunda...
dari tak ada langsung kan.


 Terima kasih Nuffnang...
Alhamdulillah...


37 ulasan:

  1. salam pagi syukur alhamdulillah bnyk dpt rezeki nuffnang...blog kak ada juga satu dua yg sangkut...

    BalasPadam
  2. Asalamualaikum bunda, Subahanallah sangat bersyukur, blog Etuza belum lagi ada nufnang, blog lama ada tapi Etuza tak reti nak bekerjasama dengan syarikat iklan tergergasi ni. Bagus dapat rezeki, rezeki biar sedikit jangan di tolak Bunda. Sebab itu nufnang semakin murah rezeki syarikat ni telus kelihatannya ...alhamdulillah

    BalasPadam
  3. Tahniah Bunda.. ada rezeki tambahan dari berblog.. seronokla di samping berblog ni..ada hasilnya juga ya..

    BalasPadam
  4. saya tak pernah rasa lagi dapat hasil dari nuffnang bunda..
    anyway...tahniah

    BalasPadam
  5. Tahniah bunda.. boleh lah belanja saya teh tarik.. hehehe 😉☺

    BalasPadam
  6. Assalamualaikum dan singgah hujung minggu Bunda...wahh...tahniah Bunda..

    BalasPadam
  7. Tahiah Akak. Insyallah nanti akan dapat banyak lagi.

    BalasPadam
  8. Alhamdulillah...rezeki bulan October..

    BalasPadam
  9. Alhamdulillah...rezeki bunda..

    BalasPadam
  10. nuffnang open haouse sekang ni.. kena ambil peluang. hoho

    BalasPadam
  11. sikit @ banyak, ianya tetap rezeki.. tahniah.

    BalasPadam
  12. Rezeki..sikit pun tak apa, hasil usaha sendiri..

    BalasPadam
  13. alhamdulillah , semoga rezeki terus melimpah bunda ...

    BalasPadam
  14. Saya ni pulak agak malas nak pergi intai2 Nuffnang sebab biasanya hasil yang masuk slow sangat. Nanti lepas ni saya nak cuba intai-intai ada ke tidak CPUV....

    BalasPadam
    Balasan
    1. Bunda pun sama JR...jarang nak intai2 nuffnang ni...apa lagi nak kemaskini ...update entri pun jarang2 dah sekarang ni...

      Tapi 2 harini bila bunda BW..nampak ramai yg update entri tentang CPUV mereka...Bunda pon cuba selak2...agak teruja jugaklah...tak pernah dibuat...biasanya ada 1 2 jer..
      Alhamdulillah.... lepas ni nak cuba rajinkan diri berentri ...hahaha...

      Padam
  15. Tahniah Bunda..
    Sama-sama kita bersyukur dengan rezeki dari CPUV Nuffnang. Hana pun dapat banyak juga.
    Alhamdulilah~

    BalasPadam
  16. Tahniah BUnda...harap lekat lama2...

    promoted content tuk bunda

    BalasPadam
    Balasan
    1. Noe..tiba2 malam tadi bunda intai ada tambah 3 lagi CPUV.....jadi semuanya 10 CPUV melekat sekarang ni...
      Baik nya hati Nuffnang sejak dua menjak ni...terima kasih..

      Padam
    2. wahhh...banyak tu Bunda...noe pun banyak gak ni...ada dalam 17 sedang on going...alhamdulillah...moga lekat lama2 tu Bunda...

      Padam
  17. Bermurah hati sungguh NN sekarang ni... Tahniah Bunda, semoga lebih murah rezeki

    BalasPadam
  18. pandainya Bunda. ......nekcik ni tak celik tol tang mende tu...cuma tsu untungnya orang boleh dapat duit...he..he

    BalasPadam
  19. Alhamdulillah..itulah rezeki ber blog

    BalasPadam
  20. Biar sikit dari langsung tak ada macam kak zai.

    BalasPadam
  21. Salam Bunda...
    Alhamdulillah.. rezeki..
    tp pelik jgk dgn nuff ni.. cma cek tadi dari 5 sekarang dah jadi 11 yg running.. huhuhu
    tahniah :)

    BalasPadam
  22. Alhamdulillah..Tahniah BUNDA...Moga rezeki makin bertambah...

    BalasPadam
  23. tahniah bunda...berkat gigih berusaha...syukur...moga rezeki bunda terus mencurah

    BalasPadam
  24. Alhamdulillah tahniah.. semoga Bunda sentiasa dimurahkan rezeki... aamiin.. :)

    BalasPadam
  25. tahniah bunda, ada juga dapat tu
    saya ni bleum berezeki lagi =)

    BalasPadam
  26. Alhamdulillah.. rezeki bunda tu.. saya tumpang gembira.. =)

    BalasPadam
  27. Tahniah KN......yelah entah mimpi apa agaknya Nuffnang bulan ni

    BalasPadam
  28. Alhamdulillah bunda....rezki tu...org sabar sentiasa ada rezki kan...

    BalasPadam
  29. Alhamdulillah dan tahniah Bunda...semoga sentiasa di murahkan rezeki..

    BalasPadam
  30. Tahniah, Bunda. Walaupun kecil amaunnya, tetap juga rezeki tu, Bunda. Moga lebih pemurahlah NN ni beri lebih banyak iklan. Saya pun dok baca ramai yang teruja dapat banyak iklan daripada NN. Tapikan banyak juga yang berulang sampai 2,3 kali, itu yang nampak macam banyak sangat.

    BalasPadam
  31. lama lama jd byk la bunda..
    in shaa Allah rezeki juga kan. saya dulu first cek dpt rm60++ juga

    BalasPadam