Sabtu, 4 Februari 2017

Orang Baru

imej dari google


Bismillahirrahmanirrahim, As Salam...

Minta maaf banyak-banyak kalian semua... sebab dah lama bunda tak update blog ni.

Nak cerita ni...

Pada 2 January 2017 haritu... anak bungsu bunda... Kak Nana.. baru jer melahirkan baby pertama/ cucu pertama bunda.. 

Orang baru
ni baby boy..  nama dia Aadam Nuh....  yer Aadam Nuh..
begitulah nama yang diberi mummy ngan baba dia.

Cucu bunda tu masih kecil lagi untuk share gambar dan cerita dengan kalian...

tunggu lah dah besar sikit... kini baru berusia sebulan lebih.

Zarif paling xcited dengan orang baru ni. Asek bertanya jer selalu .. "bila Kak Nana ngan baby nak datang umah mak?"

Sebab Kak Nananya bersalin di Hospital Seremban dan berpantang di rumah
mertuanya di Seremban.

Baru jer 1 Feb lepas balik Cheras.. In Shaa Allah, habiskan pantang kat
rumah bunda pulak.

Nanti ada masa bunda update lagi.



***baru berseri rumah dengan orang baru..



39 ulasan:

  1. Tahniah bunda dapat cucu baru.Semoga anak dan cucu bunda sehat ..

    BalasPadam
  2. alhamdulillah..
    tahniah bunda...
    mesti happy sgt kan....

    BalasPadam
  3. tahniah bunda..alaaa teringin nak bb boy..tp cukuplah sorang hero tu ha haha

    BalasPadam
  4. Alhamdulillah tahniah bunda...rezeki tahun baru ya bunda...

    BalasPadam
  5. Alolo tomeynya cucu bunda tu:)

    BalasPadam
  6. alololo comeynya baby nih. Tahniah bunda.

    BalasPadam
  7. Tahniah bunda dah dapat orang baru

    BalasPadam
  8. TAHNIAH BUNDA TIMANG CUCU SULUNG MESTI HEPI SGT TU

    BalasPadam
  9. tahniah kak nora...sy cuma dpt cucu saudara je thn lps..

    BalasPadam
  10. Alhamdulillah... tahniah KN!
    Sukanya dpt baby baru tak terkata kan sampai lupa pada blog kan:)

    Tak lama nanti buat aqiqah pulakkah kan.

    BalasPadam
  11. tahniah bunda dapat cucu baru

    BalasPadam
  12. wahhh tahniah bunda dapat org baru

    BalasPadam
  13. Alhamdulillah...tahniah bunda, dapat cucu..dah bertukar status ke nenda..

    BalasPadam
  14. Alhamdulillah.. tahniah Bunda :) :)

    BalasPadam
  15. Tahniah KN dan dapat cucu... seronok yer... dah tentu tak sabar nak tunggu mereka balik menghabiskan pantang di rumah KN pulak. harghhhh bestnya...

    BalasPadam
  16. Alhamdulillah tahniah bunda... serokoknya bunda dah dapat cucu... 😍😍😍

    BalasPadam
  17. Salam Jumaat, menyinggah bila ada sedikit kelapangan. Lama tak menerjah. X sempat nak kejar N3 tp ingatan tetap ada ! tahniah comel sgt

    BalasPadam
  18. Bertambah seri dalam keluarga bila ada cucu baru.

    BalasPadam
  19. Tahniah Bunda..alhamdulilah
    Dah jadi opah ye...opah jgn lupa blog ye

    BalasPadam
  20. Alhamdulilah betul ada baby nanti mesti makin ceria rumah

    Tahniah bunda dengan kehadiran aadam nuh

    BalasPadam
  21. Tahniah bunda dapat cucu pertama tentu excited kan... Semoga baby sihat selalu dan membesar dengan segera.

    BalasPadam
  22. tahniah Bunda...mesti Bunda excited ni dapat cucu pertama...

    BalasPadam
  23. Alhamdulillah. tahniah bunda
    saya dah lama tak singgah sini
    dulu singgah masa nana kawin
    ni sekarang dia dah baby pula
    how time flies
    appaun tahniah ye bunda
    zarif jangan jealous tau...hehe

    BalasPadam
  24. Alhamdulillah tahniah buat bunda sekeluarga...


    Kehadiran anak kecil ini moga membawa keceriaan dalam keluarga bunda...

    Bila tiba masa nanti bunda kongsikan gambar ya....

    BalasPadam
  25. Zarif mesti excited sebab ada kawan....

    Sama macam anak saya juga bunda asyik tanya bila nak ada baby

    BalasPadam
  26. Salam Bunda....
    Alhamdulillah... sedapnye nama dia.. ringkas jer..
    tahniah bunda.. dpt cucu baru.. seronok la zarif ade geng yerrr

    BalasPadam
  27. Tahniah KN....
    Ingatkan atas tu gambar cucu KN... Sedap nama Adam Nuh tu KN. Kirnaya KN tgh menjaga anak pantanglah ek... Apa yang KN masak agaknya ye...

    BalasPadam
  28. tahniah bunda.
    cantik nama cucu..gabungan nama 2 nabi.moga aadam nuh membesar jadi muslim yang soleh

    BalasPadam
  29. Tahniah Bunda...semoga baby aadam sihat-sihat sentiasa

    BalasPadam
  30. Tahniah Bunda.
    Selamat berpantang buat anak Bunda.
    Lepas ni boleh lah gomoi2 cucu Bunda. hehehehe

    BalasPadam
  31. Congratulation yeeee..
    cumelllll.

    BalasPadam
  32. Tahniah buat Bunda , nanti baby dah besar sikit ,kongsilah wajah dia dengan kami dlm blog ni ya

    BalasPadam