Isnin, 18 Jun 2018

Salam Aidil Fitri 2018/1439



Salam Aidil Fitri dari bunda untuk kalian yang masih mengenali dan ingat kan bunda..

Semoga panjang umur kita dapat bertemu lagi di Aidil Fitri akan datang.

aamiin..

29 ulasan:

  1. salam aidilfitri. maaf zahir batin =)

    BalasPadam
  2. Salam aidilfitri Bunda, maaf zahir batin

    BalasPadam
  3. Salam lebaran
    maaf zahir dan batin

    BalasPadam
  4. Salam Aidilfitri dari umifuzy.com

    BalasPadam
  5. Salam Aidil Fitri Bunda, maaf zahir & batin..
    semoga ceria disamping keluarga di hari mulia..

    BalasPadam
  6. Salam Aidilfitri Bunda. Maaf zahir dan batin :)

    BalasPadam
  7. Selamat hari raya maaf zahir batin bunda

    BalasPadam
  8. Salam syawal bunda, semoga sihat selalu hendaknya.

    BalasPadam
  9. Salam aidilfitri maaf zahir batin bunda😘

    BalasPadam
  10. SALAM IDILFITRI MAAF ZHR BTN BUNDA

    BalasPadam
  11. asalam Bunda..
    datang membalas kunjungan.. terima kasih sudi bertandang ke blog sy

    BalasPadam
  12. Salam Eid-ul-Adha buat Bonda :)

    BalasPadam
  13. assalam bunda,
    datang singgah berkunjung sebntar. moga bunda dalam keadaan yg sentiasa sihat walafiat.. ^-^

    BalasPadam
  14. Bunda, dah lama juga tak up entry ni.. rindu pulak hehe

    Entry baru please...

    BalasPadam
  15. Balasan
    1. ye...lama takder entri baru...tak aktif sangat dah, asek tak sempat...

      Padam
  16. lama menyepi nampaknya..

    BalasPadam
    Balasan
    1. ye, memang lama menyepi diBlog..dah tak aktif...tapi bunda aktif di fb dan ig...sekali2 free bunda lalu lalang jer kat blog korang...tak sempat tinggal komen...hehe

      Padam
  17. kereen kak artikelnya.. mampir2 ke blog saya juga yaa

    BalasPadam
  18. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  19. Assalamualaikum..
    Salam ukwah dari saya untuk anda..

    saya sudah follow anda #

    Jom follow blog saya lansung klik profil

    Tinggalkan komen dan saya akan cuba membalas komen anda..
    Saya akan berusaha membalas kunjungan anda jika berkesempatan..
    Komen yang baik2 sahaja ye..
    Semoga ikatan ukhwah kita akan berterusan..

    Terima kasih sekali lagi..ya

    BalasPadam
  20. Apa khabar Bunda.. moga sihat sentiasa :)

    BalasPadam