Khamis, 31 Mei 2018

Salam Ramadhan 2018/1439




Bismillahirrahmanirrahim, As Salam...

Salam Ramadhan dari bunda untuk kalian yang mengenali bunda.  Walaupun Ramadhan dah separuh bulan . Tak lama lagi Syawal pulak menjelma. Sekejap jer masa berlalu kan.

Begitu jugaklah usia kita. Bulan June ni, bunda dah masuk 59 tahun. Dah tua dah bunda kan... Cucu pun dah dua orang dah.

Owh! yer, bercakap pasal cucu, sebenarnya bunda dah ada sorang lagi cucu tau.. ramai yang tak tau lagi. Memang bunda tak pernah lagi bercerita tentang cucu kedua bunda ni, apa lagi nak up gambar.

Maklum masih baby, new born kan, rasanya tak sesuai lagi. Nantilah lepas-lepas ni bila ada waktu bunda cerita tentang cucu kedua bunda.  In Shaa Allah.

Hingga kesaat itu, bunda mohon berundur diri dulu. Doakan bunda panjang umur dan sehat. Selamat menunaikan ibadah Ramadhan dan Selamat Hari Raya,
Semoga berjumpa lagi.



***salam sayang dari bunda.

7 ulasan:

  1. SALAM RAMADAN BUNDA SLMT BERIBADAH SEBANYAKNYA

    BalasPadam
  2. Salam Ramadan Bunda...

    Alhamdulillah, dah ada dua cucu...bertambah meriah hari raya nanti..

    selamat hari raya yg akan menjelang tiba, maaf zahir & batin..

    BalasPadam
  3. Salam Ramadhan dan selamat berpuasa KN. Rindu nak baca posting orang-orang lama blogger. Banyak yang dah menyepi.

    BalasPadam
  4. Salam ramadhan juga bunda, moga beroleh ramadhan yg diberkati.

    BalasPadam
  5. Salam Ramadhan dan Selamat Berpuasa Bunda N.

    Syukur Alhamdulillah dah makin ramai keluarga Bunda.

    Pasti meriah sekarang dan tak sunyi sepi sangat lagi dah.

    BalasPadam
  6. assalam..salam kenal bunda..

    salam ramadan.. pejam celik dah tinggal berapa hari lagi kita berpuasa

    BalasPadam
  7. Allahu akram bonda..
    Lagi 4 hari aidil fitri menjelang..
    Saya ucapkan selamat hari raya maaf zahir batin..😍💖

    BalasPadam