Sabtu, 27 Jun 2020

happy besday to me





Assalamualaikum,
berjumpa lagi kita di alam maya. Harap semuanya sehat2 belaka, setelah lepas sebulan kita dibulan Syawal.

Bunda sebenarnya nak bagitahu besday Bunda dah lepas, ia itu pada 22 June 2020 yang lalu. Bunda baru berkesempatan nak update.

Dah 61 tahun dah Bunda kan. Dah tua dah Bunda. Doakan Bunda panjang umur semoga boleh meraikan besday Bunda yang ke 62...tahun  depan.



Sebenarnya Bunda masa ni tak sehat. Kaki Bunda injured, terjatuh tangga. Bengkak betis Bunda. Berjalan pun terhincut2.

Bunda tak ada mood nak raikan besday2 semua ni.  Tapi anak2 dan menantu Bunda belikan jugak kek.

Dia orang cakap, alah potong2 kek jer, lepas tu ambil gambar kenangan. Bunda lebih suka kalau keluar makan, tapi disebab kan kaki Bunda sakit, so raikan dirumah jer.



 Tak semua anak menantu Bunda yang ada, terutama cucu2 yang dua ketul tu, sebab mereka giliran rumah mertua pula. Ia lah, kita masih dalam PKPP kan.

 Harap2  panjang umur Bunda, tahun depan boleh berkumpul, raikan bersama anak cucu sekali.

Terima kasih anak2 dan menantu2 yang tak lupa dan sentiasa sokong mak.

Semoga kalian di limpahi rahmat selalu...aamiin


***masihdalamPKPP


20 ulasan:

  1. Selamat hari lahir bunda. Semoga Panjang umur Dan diberikan kesihatan Yang baik sentiasa ♥

    BalasPadam
  2. Sanah helwah Bunda..semoga Bunda sentiasa dlm rahmat Allah & diberi kesihatan yg baik..

    BalasPadam
  3. Selamat Ulangtahun Hari Lahir Bunda

    BalasPadam
  4. Happy belated birthday.
    Semoga sembuh kaki tercedera itu.

    BalasPadam
  5. Happy Birthday.. Semoga cepat sihat ye..

    BalasPadam
  6. Hbb bunda_nora
    Harap2 cepat sihatnya.

    BalasPadam
  7. wahh dh warga emas..

    hepi besday bunda tuuh :p

    BalasPadam
  8. Selamat hari lahir bunda.semoga panjang umur dan murah rezeki

    BalasPadam
  9. Happy Birthday Bunda!
    Dekat-dekat la tarikh kita, saya 17 jun..hehe

    Utk kaki Bunda yang bengkak tu, selalu tuamkan ais untuk surut bengkak. Kalau ada ice bag lagi mudahlah.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Owh yeke..kita sama bln June. Ok boleh cuba nnt tuam ais..tksh

      Padam
  10. Ala la la macam dah lambat je untuk saya wish, hehe. Takpe nak wish jugak. Happy birthday Bunda, semoga sentiasa dilimpahkan rezeki kesihatan dan kebahagiaan dan dipanjangkan umur. ^_^

    BalasPadam