Rabu, 2 Januari 2013

Wordless Wednesday / kunci mangga

                           Bismillahirrahmanirrahim..

As Salam,


sumber: fb

72 ulasan:

  1. mmg kretif idea org tu hehhe

    BalasPadam
  2. Saya juga suka mangga, kak Nora...

    BalasPadam
  3. teka teki , kinci apa boleh di makan ? Dah tentu mcm gambar atas

    BalasPadam
    Balasan
    1. org yg buat teka teki ni lg kreatif..

      Padam
  4. login wang best tak bunda ? sy ingat nak try lah , dah join guna link bunda

    BalasPadam
    Balasan
    1. rasa2 mcm senang jer..bunda terjumpa kat blogger mane ntah, so letak jer lah..kot2 ada rezqi..

      Padam
  5. hihihi..betul2 Mangga kan Kak??..
    selamat tahun baru:)

    BalasPadam
    Balasan
    1. mmg mangga tu..saja dorang buat lawak..

      Padam
  6. terbaek ! sure pencuri xmasok dah . haha ! takut kena getah mangga .

    BalasPadam
  7. Hheee, adoila macam2..

    Sure pencuri tergelak terus tak jadi :D

    BalasPadam
    Balasan
    1. lawaklah sgt..terlupa nk mncuri..

      Padam
  8. Balasan
    1. kalu epal td, ttiba nk mkn epal..izan izan..

      Padam
  9. Singgah sini Bunda...COmel sangat mangga tu..kalo makan..lagi sedap..hihihi

    BalasPadam
    Balasan
    1. kalo dah makan dah tak selamat lah... :(

      Padam
  10. hahaha.. nasib tak letak pokok mangga.. :P

    BalasPadam
  11. hahaha..tersenyum tengok entry ni

    BalasPadam
  12. besar btul mangga pintunya bunda.

    salam kenal, bleh masuk?

    BalasPadam
    Balasan
    1. silakan anakanda, mmg dialu2kan ..

      Padam
  13. Hahahaha.. sebelum pencuri masuk, dia makan dulu mangga tu cincah ngn kuah rojak tu.. XD XD lawak la.... ni btl2 mangga ni XD

    BalasPadam
    Balasan
    1. alaah! pintu tak der mangga dah tak selamat lah gitu..

      Padam
  14. mak ai.. besarnya.. kalau pencuri nak masuk rumah pun xjadi masuk, tapi mangga tu hilang la.hehe

    BalasPadam
  15. hihi.. ni br betul2 mangga ni. ;)

    BalasPadam
  16. Memang mangga lah ni..Konfem dimakan habis-habisan...

    BalasPadam
  17. sekali scroll ke bawah tiba2 pandangan terhenti dan terketawa.... ekekekeke.... hakahakhak ni real punya mangga... kreatif betol lah... baik punya mangga...

    BalasPadam
  18. Hi hi mmg betoi2 guna mangga tu..

    BalasPadam
  19. err, haha LOL. knp tak gantung jer majalah gosip mangga terus kt pintu gate tu..:P

    BalasPadam
  20. hihihi ini barulah kunci manga tol hahaha..kompom tak le bukak punye~

    BalasPadam
  21. akakaka..kelaka la tgk picture n

    BalasPadam
  22. Assalamualaikum Bonda.. datang membalas kunjunga.. Selamat tahun baru juga dari saya.. ^_^

    BalasPadam
    Balasan
    1. w'salam Mieza, selamat tahun baru..

      Padam
  23. hehehe dasat tu.. kalau macam tu... takut org lagi senang nak masuk...

    BalasPadam
  24. aik...mangga betul ke tu? hahaha...

    klu kupas makan cicah dgn kicap sedap tuh..:D

    BalasPadam
    Balasan
    1. ajak pencuri sama2 cicah ekk..haha..

      Padam
  25. mangga original terus..hahahaha

    BalasPadam
  26. Ni baru betul-betul mangga he..he...

    BalasPadam
  27. hahaha..lawak!!!
    kalu pencuri datang pun tak jadik nak masuk sebab gelak tergolek2 kelakar tgk mangga pintu tuh!

    BalasPadam
    Balasan
    1. tergolek2 mcm org ilang akal..kah kah kah!..

      Padam
  28. Balasan
    1. mmg klaka dorang yg mencipta idea ni kan..

      Padam
  29. mangga ni sedap bunda...boleh makan... ^_^ cicah ngan kicap kalau yang muda...he he he...sedapnyer...terliur pulak...

    BalasPadam
    Balasan
    1. masa cicah2 tu ajak pencuri sama..bia dia leka..haha!..

      Padam