Rabu, 3 April 2013

WW # Terjatuhlah Pulak

p/s: besar lah sangat..

50 ulasan:

  1. alahai kesiannya si kecil tu bunda.....mesti lebam tu terjatuh huhu

    BalasPadam
    Balasan
    1. eksyen dah sekarang.. dengan alasan baru.."caye dah becaa'.. konon2..sebenonyer kdg2 nmpak cam sakit jugak..

      Padam
  2. hahahha comel dia...cucu bonda kan? nama dia siapa heheh

    BalasPadam
    Balasan
    1. bukan cucu.. bunda mengasuh baby zarif ni sejak kecil lagi..anak jiran bunda..

      Padam
  3. Assalamualaikum Bunda

    pantas bunda ambil gambar...

    BalasPadam
    Balasan
    1. w'salam,

      itu lah pasal...'over' sangat berposing, sampai terlentang..

      Padam
  4. Pakai baju 'ARMY' ke dia tu? Elok lah tu, ada semangat patriotic utk mpertahankan negara.

    BalasPadam
  5. Salam bunda.ala kesiannya jatuh plak hihi.sempat plak bunda amik gambar hihi

    BalasPadam
    Balasan
    1. kebetulan masa tu tengah nak snap post lain, abis, salah sendiri, over sangat ..tergedik2..TERsnap plak post lain.. hampir nangis gak tu...control macho punya pasal..'tak sakit pun.. caye dah becaa'..

      Padam
  6. Assalam
    Di sebalik gambar telatah si kecil yang mencuit hati, tergambar ketangkasan si penggambar merakamkan detik manis untuk kenangan. Semoga si kecil sihat sejahtera selalu.

    BalasPadam
  7. hahahhaa.. kesiannya dia.. hehehe.. jangan jatuh terlentang sudah,, bahaya..

    BalasPadam
  8. alololo ciannyaaa dia jatuh... hehehe anak buah ena pula, kalau dia jatuh jangan sesekali cakap sakit ke apa ke, mesti dia nangis.. just senyap je, dia bangun sendiri.. hahaha

    BalasPadam
  9. hihihi..cumell je..mesti sakit jugak jatuh tu kan Bunda..

    BalasPadam
  10. assalam..
    alolo ciannye dia..jgn sampai terkehel sudah..sakit tu..

    BalasPadam
  11. opppsss...jatuh ...aduh...sakit tu...

    BalasPadam
  12. hehehe.. jatuh2 pun maintain comel aje

    BalasPadam
  13. Susah nak dpt snap pic mcm nie... Nasib baik xapa2. Over acting nih! hehe

    BalasPadam
  14. assalamualaikum ... anak buah saya bila jatuh . Oo 'o ... aduh sakit , katanya . Tak nangis lak . cian gak , lantai tu kan keras . klu saya yg jatuh , confir rasa otak gegar ... tapi sempat lak dia control tuh ...

    BalasPadam
  15. haha..dia control macho bunda..saya dah besar...tak mo nangislah tu..

    BalasPadam
  16. comelnya...

    tengah lasak ni

    BalasPadam
  17. Budak2 tengah membesar..memang lasak!!

    BalasPadam
  18. alamak, mesti sakit...hihihihi

    BalasPadam
  19. Tak apa itu tak sengaja. lama-lama akan jadi hebat tau:)

    BalasPadam
  20. Salam Bunda..yang kecik kecik jatuh tu tak ngaper lagi..jgn kita kita ni...banyak risikonya!!

    BalasPadam
  21. Hahahah bebudak kalu tunjuk eksyen dia, seronok jer tengok. Depa cute!

    BalasPadam
  22. wah... dah beca yer.. kiki.. cute sgt kann

    BalasPadam
  23. buat apa pulak tu Bunda, keciannya dia...

    BalasPadam
  24. budak2 memang lasak, jatuh atau luka cepat pula baik. Dan yang penting maintain comel.

    BalasPadam
  25. salam bunda..

    eh jatuh ke tu..ingtkan kenapa tu..huu alolo cian dier jato

    BalasPadam
  26. Cucah jugak jadi orang beca. Kena kuat tak boleh nangis.

    BalasPadam
  27. mcm iklan susu lak. takpe, saya dah besar.. :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. mmg iklan 'calcium max'tu yg jadi ikutan dia sekarang ni..sikit2 "caye dah beca"...budak2, suke meniru..tapi ada gak positifnya...taklah cengeng lagi..sakit pun tahan.."caye dah becaa"..

      Padam
  28. kunjungan perdana gan..
    salam kenal dan sukses terus.

    BalasPadam
  29. Assalamualaikum Bunda :)

    Alamak teringat saya pada iklan CalciYum tu.
    'Saya OK, saya dah besar'

    Hehe :)

    BalasPadam
  30. salam bunda
    Ketejut sampai tjatuh ke?

    BalasPadam
  31. salam ziarah bunda =)

    terima kasih jenguk anak ayah kat sini...

    BalasPadam
  32. Salam Bonda..
    hihih..gaya nk jatuh tu mcm nk buat break dance je.. :P

    BalasPadam
  33. lama tak menjenguk Bunda. Apa kabar Bunda, Bunda sihat tak. Kalau si kecil apa2 aksi pun kita rasa menarik dan comel... :)

    BalasPadam
  34. jatuh pun ala ala manja.......

    BalasPadam
  35. hee..cian dia..
    done follow bunda

    BalasPadam