Isnin, 12 Ogos 2013

Ulang Tahun Pertama Teratak Bunda...


Bismillahirrahmanirrahim..

As Salam,

Harini adalah ulang tahun pertama blog "Teratak Bunda". Sedar tak sedar dah setahun dah bunda berblog. Sekejap jer rasanya.

Bunda tak tahu lah sampai bila blog Teratak Bunda ni boleh bertahan. Banyak bende lagi yang perlu bunda perbaiki.

Sempena ulang tahun blog "Teratak Bunda" ini..bunda tukar lagi Header dan Background baru.. samada sesuai ke tidak , ini lah semampu yang bunda bolih buat...dengan cara bunda sendiri..

Okeylah sampai disini dulu, sudi-sudilah jengah ke blog Teratak Bunda ni yer..Semuga dengan sokongan kalian, bertambah erat hubungan ukhuwah antara kita...InsyaAllah..

Salam Lebaran dan Salam Sayang dari Bunda...



55 ulasan:

  1. Sekamat ulangtahun teratak bunda.tahniah bunda

    BalasPadam
  2. Selamat menyambut ulang tahun Bunda.

    BalasPadam
  3. semoga panjnag umur blog KN ni hehe

    sedekah digi utk KN

    BalasPadam
  4. slmt ulgthun pertama buatblog bunda ya.. selamat hari raya bunda =)

    BalasPadam
  5. selamat ulang taun blog yang pertama bunda...bg krole blog ni ok dah bunda...header baru best...simple..krole pon teringin nak tukar header camtu jgk nnt...ringan skit blog krole tu huhuhu~

    BalasPadam
  6. selamat ulangtahun buat blog bunda...

    BalasPadam
  7. InsyaAllah semoga persahabatan kita di dunia maya ini akan berkekalan.

    BalasPadam
  8. selamat ulang tahun buat bunda...wallpaper yang cantik dan simple..sedap mata memandang..

    BalasPadam
  9. Cantik dan kemas...Selamat Hari Raya...

    BalasPadam
  10. Alhamdulillah..tahniah bunda..insyaAllah setiap apa yang baik pasti Allah restu..teruskan berblog bunda..Perdu Cinta sentiasa sokong ^_*

    BalasPadam
  11. Selamat hari ulang tahun untuk teratak bunda dan selamat hari raya aidilfitri untuk bunda sekeluarga.

    BalasPadam
  12. tahniah.. smoga lebih sukses dalam dunia blog pada masa akan datang

    BalasPadam
  13. Salam bunda,
    Takut2 bila dh diubah suai sana ni dh tk jd teratak, jd bnglo bunda pula.
    Hehe, sekadar melawak.
    Apepun tahniah. ... Senogo akan terus kekal d alam maya ni

    BalasPadam
  14. Selamat ulangtahun buat blog Bunda, moga Bunda akan terus sukses dalam arena blogging ye..

    BalasPadam
  15. wah!!!!semakin mantaplah...n'way selamat ulangtahun...heheheehe...

    BalasPadam
  16. Selamat ulang tahun buat blog bonda :D.. Selamat hari raya maaf zahir dan batin ....

    BalasPadam
  17. owhhh..bru stahun ke..bg sy blog bunda ni boleh tahan =) ramai pgunjung..best..ape pn happy blogging yup bunda..blog purple skrg ni pn nice

    BalasPadam
  18. Selamat ulang tahun blog bunda ye. Selamat hari raya bunda. Semoga kekal blog ni sampai bila-bila.

    BalasPadam
  19. selamat ulangtahun blog bunda yea.. teruskan berblogging yea.. heee

    BalasPadam
  20. Selamat ulangtahun blog Bunda..
    Salam Aidilfitri buat Bunda sekeluarga, maaf zahir batin.

    BalasPadam
  21. selamat ulangtahun pertama buat blog bunda.. :)

    BalasPadam
  22. selamat ulang tahun untk blog bunda

    BalasPadam
  23. hepi anibesari bunda..semuga terus bersiaran!!

    BalasPadam
  24. Blog teratak bunda bulan syawal ini sambut hari jadi ....
    Selamat hari jadi setahun pada blog ini...kalau dah setahun boleh maintain..
    Maknanya boleh kekal punya....

    BalasPadam
  25. selamat ulang tahun yang pertama untuk blog bunda.. tahniah bunda, dah ramai follower bunda.. semoga bunda terus bersemangat untuk menulis..
    p.s: simple dan menarik header baru tu bunda.. :D

    BalasPadam
  26. Selamat hari raya dan selama menyambut ulang tahun blog setahun. Teruslah berblog

    BalasPadam
  27. selamat ulang tahun blog bunda :)

    BalasPadam
  28. Salam Aidilfitri dan Selamat ulang tahun blog!
    Dah xde gambar teratak bunda lagi...semoga terus berbelog hingga ke kondo pule :)

    BalasPadam
  29. Selamat Hari Raya Aidilfitri Bunda sekeluarga.

    makan twisties satu

    iskandarx[dot]com

    BalasPadam
  30. selamat ulangtahun untuk teratak bunda
    salam lebaran
    maaf zahir batin
    dunia dan akhirat

    BalasPadam
  31. selamat ulangtahun bunda..trima kasih sudi menjengah blog sya.. masih ingat lagi kat bunda..hehe...selamat maju jaya dalam berblog..:-)

    BalasPadam
  32. salam lebaran utk bunda & keluarga!
    teratak saya agak terabai dek kekangan itu ini ... hihihi

    BalasPadam
  33. Salam lebaran buat bunda sekeluarga..tahniah buat Bunda, dh setahun berblog..

    BalasPadam
  34. Salam Lebaran pada bunda dan keluarga, semoga blog Bunda semakin mantap lagi ye dari setahun ke setahun,

    BalasPadam
  35. tahniah bunda...salam lebaran buat bunda dan keluarga

    BalasPadam
  36. Tahniah Bunda, selagi ada kudrat selagi ada idea tulislah...

    Selamat Hari raya Maaf zahir dan Batin.

    BalasPadam
  37. Tahniah Bunda...selamat ulangtahun pertama..

    BalasPadam
  38. tahniah bunda
    moga terus sukses

    BalasPadam
  39. salam hari raya dan selamat ulangtahun untuk blog,bunda!wah...cantik je blog ni ungu..tenang je ^^

    BalasPadam
  40. selamat ulangtahun blog yg pertama ye bunda..

    BalasPadam
  41. Salam Aidilfitri Bunda dr alinmarlini.com

    BalasPadam
  42. selamat ulang tahun utk teratak bunda ni..selamat berblogging

    BalasPadam
  43. selamat ulangtahun untuk teratak bunda...dan salam aidilfitri buat bunda :)

    BalasPadam
  44. selamat ulang tahun untuk blog bunda.selamat hari raya :)

    BalasPadam
  45. selamat hari raya bunda.. tahniah.. :)

    BalasPadam
  46. singgah sini lagi bunda, tekan mambang kuning DiGi satu

    iskandarx[dot]com

    BalasPadam
  47. yaya xingt bile memula 1st blog yaya tu..huuuu

    BalasPadam
  48. salam bunda..

    alhamdulillah....dah setahun usianya..
    tahniah! :)

    suker dgn font & background baru ni...
    header tak nmpk pun,....?

    BalasPadam
    Balasan
    1. header tak buat pun...camtu jerlah...ringan sikit..

      Padam
  49. happy first anniversary Teratak Bunda..moga terus succes...

    BalasPadam