Rabu, 23 Oktober 2013

Bikin Dialog Gambar Minah Ni Kalau Nak Topup RM30

Kalau nak join klik  DI SINI...
As Salam, 

hari ni bunda nak join satu segmen dari blogger comel ni.. SHAKIRA  . Bunda memang jarang join segmen ke apa ke yang sewaktu dengannya. 

Kali ni bunda tertarik pula nak ikut join. Lagi pun segmen ni mudah saja. Hanya follow dan tulis dialog dalam entri.

" napelah masa ni pulak kelemumur ni nak GATAL MERENYAM ni ha!? "

Tak taulah sama ada admin perasan ke tak, sempat ke tak lagi.. Dah last2 minit pun bunda join ni.

Tapi tarikh tutupnya pada 25/10/2013 jam 9.00 pagi....  Masih sempat..

Kepada sesiapa yang nak join sama jom lah...masih ada waktu lagi ni...  
                            

36 ulasan:

  1. Selamat bersegmen dan semoga berjaya yer Bunda.

    BalasPadam
  2. Menarik segmet ini, selamat berjaya bunda.

    BalasPadam
  3. Hehehe bunda, thanks sudi join..good luck ya..

    BalasPadam
  4. Salam dari kejauhan... ^^

    Ummi singgah sini nak icap selamat berjaya untuk bonda.... ^^

    BalasPadam
  5. Selamat bersegmen dan gudluckbuat Bunda....

    BalasPadam
  6. Hahaha~ kelakar dialognya~ Moga berjaya Bunda. :)

    BalasPadam
  7. Haha...ok juga dialog yg bunda buat tu...masa tu la kelemumur nk gatal merenyamkan bunda....sempat lg tu bunda....mana tau,kdg org kata,rezeki org terakhir tu blh jd lebih baik dr org yg awal...gutluck ye bunda....

    BalasPadam
  8. Semoga bunda berjaya dan bertuah!

    BalasPadam
  9. Fuza pun join..semoga sukses Bunda

    http://fuzamusa.blogspot.com/2013/10/bikin-dialog-gambar-minah-ni-kalau-nak.html

    BalasPadam
  10. Sempat lagi bunda, mana tahu ada rezeki boleh menang.

    BalasPadam
  11. semoga bunda berjaya ...

    BalasPadam
  12. Semoga berjaya bunda =) inshaa'Allah menang..

    BalasPadam
  13. salam bunda...
    wah yaya mmg perasan bunda jrang join2 segmen ni..huhu
    apepun smoga btuah ye bunda ^,^

    BalasPadam
  14. hehehe.. salam bunda.
    gud luck..
    dialog cikda: ehh tadi mak andam dah kasi tajam awning tudung nih.. pasal kendur balik nih.. ala.. tak runcing muka aku nanti...

    BalasPadam
  15. Kali ketiga ni kakak type komen tau KN - asyik hilang aje
    Selamat berjaya...

    BalasPadam
  16. huhuhu , salam , singgah sini membalas kunjungan , hehehe , dah berkurun baru nak singgah kan :P

    btw , menarik la segmen nih tapi dah kul9 dah nih , hahaha , papepun gud luck la yer bunda ! chaiyok !

    BalasPadam
  17. Tahulah hadiahnya topup bernilai RM30, ngam2 pula ada 30 peserta yang sudi join. RM1 soranglah nak? Haha gurau je. Thanks atas sokongan korang. Nantikan keputusannya ya. Good luck!

    http://lotsoflovebyshakira.blogspot.com/2013/10/senarai-peserta-bikin-dialog-gambar.html

    BalasPadam
  18. Jalan2 sini dari segmen sama.. Gudluck Bunda! ^_^
    ZON PERMAISURI CHOMEL

    BalasPadam
  19. rajin juga bunda join... goodluck ye bunda... :)

    BalasPadam
  20. Perhatian semua, ada pertambahan hadiahlah :) Suka tak? Suka tak? Hehehe :)

    http://lotsoflovebyshakira.blogspot.com/2013/10/pertambahan-hadiah.html

    BalasPadam
  21. Siapa yang menang tu?? Huhu jom tengok :)

    http://lotsoflovebyshakira.blogspot.com/2013/10/pemenang-bikin-dialog-gambar-minah-ni.html

    BalasPadam