Selasa, 4 Februari 2014

Segmen : Ramaikan Follower,Raikan Ukhuwah...



Assalamualaikum, setelah beberapa kali bunda ziarah keblog Lorong Cinta...baru bunda terperasan ada satu segmen yang dianjurkan olih Abak tuan punya blog...bunda ni jarang sangat join mana-mana segmen atau GA ni.. tetapi kali ini terlintas dihati ingin juga join segmen ini..walaupun tarikh tutupnya sudah hampir..

Jom lah sama-sama kita join dan raikan ukhuwah sesama kita...

Sekiranya anda ingin join dan ingin mengetahui syarat-syaratnya tekan saja dibawah ini..

.....TEKAN SINI.....


46 ulasan:

  1. Selamat bersegmen, Bunda! Saya ni spesies pemalas sikit bab-bab ni. Kalau join pun last-last minute gitu. Apapun nak juga terjah lorong cinta nih :)

    BalasPadam
  2. mg ukhwah terus terjalin nan erat bunda :)

    BalasPadam
  3. Selamat bersegmen bunda, semoga hajat tercapai :)

    BalasPadam
  4. Selamat bersegmen KN. Masih terbuka utk join.

    BalasPadam
  5. selamat bersegmen Bunda..:)

    BalasPadam
  6. moga dapat sambutan segmen ni, kak..

    BalasPadam
  7. Assalamualaikum.. Alhamdulillah,terima kasih kerana sudi join segmen Abak..semoga Ukhuwah kita terus kekal.. In Shaa Allah...
    Abak Follow sini kalau belum follow ^_^

    Jom saling follow dan blogwalking,kenal mengenali...
    senarai peserta :

    http://lorong-cinta.blogspot.com/2014/01/peserta-segmen-ramaikan-followerraikan.html

    BalasPadam
  8. Rajin ya.. selamat bersegmen.. boleh tambah ramai kenalan baru...naanti boleh baca lebih banyak info di blog

    BalasPadam
  9. wah rajin bunda bersegmen...gud luck

    BalasPadam
  10. selamat bersegmen ye bunda..rasanya tak sempat nak ikut sekali..ni pun tergendala nak bw

    BalasPadam
  11. Selamat bersegmen menambahkan ukhwah sis

    BalasPadam
  12. selamat bersegmen bonda...lama ema tak singgah sini

    BalasPadam
  13. Salam kenal, bunda. Singgah dari segmen yg sama :)
    http://hebatkan.blogspot.com

    BalasPadam
  14. Good luck & selamat bersegmen Bunda.

    BalasPadam
  15. selamat bersegmen bunda...;)

    BalasPadam
  16. Assalamualaikum, saya blogwalking kat sini. Jemput datang ke blog saya http://ibu2ahmad.blogspot.com. Saya follow sini n kalau sudi follow la saya balik yer ;)

    BalasPadam
  17. Selamat bersegmen & gudluck!!

    BalasPadam
  18. Selamat bersegmen Bunda & Good luck ya!!!

    BalasPadam
  19. Wah menarik juga untuk di sertai ni.

    BalasPadam
  20. Selamat maju jaya. Boleh nak join juga ni.

    BalasPadam
  21. Boleh nak sertai juga jika macam ni. Nak menambahkan kenalan.

    BalasPadam
  22. Slmt bersegmen dan selamat pg bunda.

    BalasPadam
  23. Assalam perkenalan ..
    BW dan singgah dari Segmen yang sama .. salam perkenalan ye ..
    jumm balas2 terjah ..
    Segmen Ramaikan Follower Raikan Ukhuwah

    BalasPadam
  24. selamat bersegmen bunda...cik pon dah join..

    BalasPadam
  25. Selamat bersegmen Bunda... ^__^

    BalasPadam
  26. Assalammualaikum..bunda,

    selamat bersegmen bunda.. moga dapat tambah kenalan..

    mselim3

    BalasPadam
  27. selamat bersegmen bunda.. :)

    BalasPadam
  28. Assalamualaikum bunda.. bw dari segmen yang sama.. Salam ukhwah dan sukses selalu :)

    BalasPadam
  29. Singgah BW dari segmen yang sama. Salam kenal. DOne Follow too

    http://dindamaisarra.blogspot.com/2014/01/ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

    BalasPadam
  30. salam ukhuwah..
    datang blogwalking dari segmen yang sama.
    follow done.
    wish you all the best :)

    http://www.syuhada1981.com/2014/02/segmen-ramaikan-follower-raikan-ukhuwah.html

    BalasPadam
  31. aiza dari segmen yang sama bunda.. all the best.. :D

    BalasPadam
  32. salam bunda, saya datang dan follow. feel free to hit me back yeah.

    http://sweetmemories4u.blogspot.com/2014/02/segmen-ramaikan-follower-raikah-ukhuwah.html

    BalasPadam
  33. salam perkenalan.....dah follow.....datang dari segmen yang sama =)
    jemput singgah dan follow blog saya =)

    http://mass-naim.blogspot.com/2014/02/segmen-ramaikan-follower-raikan-ukhuwah.html

    BalasPadam
  34. salam ukhuwah.. datang singgah sini dari segmen yg sama..
    .

    BalasPadam
  35. السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ
    Salam ukhuwah
    Singgah dari segmen yang sama
    http://freejustforu.blogspot.com/2014/02/segmen-ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

    BalasPadam
  36. salam singgah dari segmen yang sama...#1287
    http://wanmaruzen.blogspot.com/2014/02/ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

    BalasPadam

  37. I really liked this story interesting website and increase knowledge for me . is there Obat Stroke The world 's most powerful

    BalasPadam