Sabtu, 3 Mei 2014

1st Mini GA by NaNie DeaN



tarikh tutup 4 Mei 2014


Bismillahirrahmanirrahim,

AsSalam...

Bunda baru perasan GA yang di anjurkan oleh Nanie Dean ni...dan terasa terbuka pulak hati ni nak ikut serta...walaupun tarikh tutupnya tinggal sehari jer lagi...

Tak apa lah kan , manalah tahu kot ada rezki...Lumayan jugak hadiahnya...lagi pun simple saja syarat-syarat untuk join nya...


Maafkan bunda ya ND...last minit baru join...





23 ulasan:

  1. Assalammualaikum...bunda,

    selamat bersegmen yer bunda. Moga bunda berjaya dengan segmen nie yer...

    mselim3

    BalasPadam
  2. Join jea bonda..mana tau ada rezeki

    BalasPadam
  3. Terima kasih sebab sudi support 1st Mini GA by NaNie DeaN. Semoga persahabatan kita berkekalan hendaknya...

    Jom lihat senarai peserta:
    http://naniedean.blogspot.com/2014/04/senarai-peserta-1st-mini-ga-by-nanie.html

    BalasPadam
  4. mama pun join bunda..
    selamat pagi.. :)

    BalasPadam
  5. gud luck bunda..semoga ada rezeki bunda

    BalasPadam
  6. Assalamualaikum selamat bersegmen .. Moga berjaya :D

    Salam Kenal :D - http://timetravelafif.blogspot.com/2014/05/kembara-england-part-6-camden-town.html

    BalasPadam
  7. all d bez bunda
    moga ada rezeki nanti

    BalasPadam
  8. IM memang malas nak join segmen macamni. So, tak kan dapat apa-apa gift la nampaknya..

    BalasPadam
  9. selamat bersegmen..gdluck bunda..

    BalasPadam
  10. Assalamualikum bunda...bunda sihat...Umi Qi doakan semoga bunda menang tau GA ni hehehehhe

    BalasPadam
  11. Good luck & all the best Bunda.. :)

    BalasPadam
  12. ohh dah tutup rapat2 ekk..hehe..selamat maju jaya../

    BalasPadam
  13. selamat ber-GA bunda...
    smoga bjaya

    BalasPadam