Rabu, 21 Mei 2014

WW # Yang Mana Satu Pilihan Kalbu?





Bismillahirrahmanirrahim,

As Salam...

Auntie Aya dari Singapore, whatsApp gambar kasut raya untuk Zarif pilih...

Agak-agak yang mana satu

pilihan Zarif?...
                                                                                                                                                                           
                                                                      




41 ulasan:

  1. yg biru tu cantik..utk zarif..ambil jer tiga2 tu...sorang jer...kan..

    BalasPadam
  2. yang biru lebih cantik..

    BalasPadam
  3. yang hitam dah biasa sangat.
    yang tengah kind of fancy betul.
    yang biru la, lawa!

    BalasPadam
  4. biru lawa..kalau baju melayu colour biru..lagi bagus..sedondon gitu..segak bergaya di hari raya..

    BalasPadam
  5. Amik suma lah...hehehe...Tapi saya suka biru. Sebab feveret kaler ☺

    BalasPadam
  6. alamak lawa2 laa semua bunda...leh rambang mata ni nak buat pilihan...

    sudahnye yg mane satu pilihan kalbu ni bunda....

    BalasPadam
  7. saya nak cuba jadi mata kanak-kanak..
    rasanya anak2 kecil ni suka kaler kan bunda...
    biru kot!

    BalasPadam
  8. Yang tengah tu lawa. Hihi. Cuma maybe budak lebih sukaa yg wana biru tu sebab menyerlah. :D

    BalasPadam
  9. alang-alang suruh pilih, pilih je semua.

    BalasPadam
  10. Zharif pilih biru kot~ hehehe

    BalasPadam
  11. yang biru tue comeii..😆😆😆

    BalasPadam
  12. ramai yg suruh pilih biru ni bunda ...

    BalasPadam
  13. saya suka hitam boleh suaipadan dengan semua baju
    eh saya pulak yang lebih kan bunda :)

    BalasPadam
  14. salam bunda....
    alhahai zariff.. comelnye kamu.. hihi..yg mana satu ye.. agaknye yg tengah2 kaler hitam tu kut?

    BalasPadam
  15. pilih yg bawah sekali...striking!

    BalasPadam
  16. Kalau saya pun pilih biru gak....

    BalasPadam
  17. semua cantik-cantik, tapi biru lebih menyerlah.

    BalasPadam
  18. Kita suka yang tengah BUNDA..

    BalasPadam
  19. yang hitam kat tgh tu kot..nampak shining

    BalasPadam
  20. kalau pilih semua auntienya ok kot...

    BalasPadam
  21. kalau saya suka yg tengah.cntik :)
    *bunda oat chocoate choco tu sedap. cma manis la bg saya. tp suami kata ok je :)
    klau terjumpa beli la, cba rasa :)

    BalasPadam
  22. salam bunda..zarif suker yg tengah tu kot...

    BalasPadam
  23. salam bunda..zarif suker yg tengah tu kot...

    BalasPadam
  24. salam bunda...
    cakk.. hihi.. cma ade tag bunda lagi ..kalu ade mase dan sudi, buat yer.. :)
    http://shiemacma.blogspot.com/2014/05/liebster-award-from-cik-su.html

    terima kasih bunda...

    BalasPadam
  25. Yg tgh atau last kot. Yg 1st tu nampak biasa2 je Bunda.
    Cuma kalau biru mungkin sng nampak kotornya.

    BalasPadam
  26. Yang biru tu nampak lebut.. cantik & kemas Bunda. Tp klu nak disesuaikan dgn mana2 dressing, yg hitam tu pun menarik juga.. :)

    BalasPadam
  27. yang biru tu cantik bunda :)

    BalasPadam
  28. hitam yang tengah2 tu...nampak lain dari y lain

    BalasPadam
  29. macam sama je... baik pilih hitam sebab sesuai padanan dengan semua kalerbaju/slua

    BalasPadam
  30. hehe...tak tahulah zarif pilih mana
    tapi biasa anak-anak saya pilih warna terang =)

    BalasPadam
  31. dia pilih no. 2 kut ada design kat bwh tu hehe
    so dia pilih ape bunda ekeke

    BalasPadam
  32. rasanya zarif pilih no 2..sebab no 2 tu fancy sikit

    BalasPadam
  33. Zarif punya pilihan saya tak tahu tapi kalau suruh saya pilih tentulah yang nombor 2 tu :)

    BalasPadam
  34. Semuanya cantik...baling dadulah hehe

    BalasPadam