Isnin, 23 Jun 2014

Di Hari Ulang Tahun kelahiran # 22 June 2014..



Bismillahirrahmanirrahim...

As Salam,

Di hari ulang tahun kelahiran bunda pada 22 June 2014 bersama anak-anak... Terima kasih

anak-anakku..

Alhamdulillah masih di panjangkan umur.....Semuga masih ada kesempatan untuk meraikannya

bersama anak-anak lagi di tahun hadapan

......InsyaAllah...aamiin......


51 ulasan:

  1. Selamat Ulangtahun Bunda...semoga berbahagia selalu

    BalasPadam
  2. Selamat ulang tahun Bunda. Semoga sihat selalu, hidup gembira dan semoga diberkati dengan kesihatan yang baiik..

    BalasPadam
  3. Selmat hari lahir Bunda semoga usia dirahmati Ilahi..

    BalasPadam
  4. happy belated bunda...semoga sentiasa beroleh keberkatan dalam hidup..semoga diberi kesihatan yg baik sepanjang masa

    zalora utk bunda..:)

    BalasPadam
  5. selamat ulangtahun bunda....moga sentiasa diberi kesihatan yang baik selalu.

    BalasPadam
  6. Assalam bunda yang disayangi....
    Bunda Selamatttt Hariiii Jadiiiiiiiii untuk bunda...
    Bunda ni cantiklah pakai tudung pink tu...kenan sangat julia tengok dalam IG hehhehe sekodeng puas2 tgk bunda seronok mkn Kenny Rogers dgn anak2...bertuah sangat2 bunda ni tau....harap sangat bunda dimurahkan rezeki dan dipermudahkan segala-galanya...aminnn

    BalasPadam
  7. Semoga bunda d beri kesihatan yg baik dan sentiasa bahagia dgn anak2... Amin...

    BalasPadam
  8. Selamat ulangtahun bunda, semoga diberikan kesihatan tubuh badan, dimurahkan rezeki, diberikan kebahagian serta kejayaan dunia akhirat...In Shaa Allah...Amin...

    BalasPadam
  9. SELAMAT HARI ULANGTAHUN BUNDA...MOGA SHT SELALU, MURAH REZKI N HIDUP DIBERKAHI SENTIASA...

    BalasPadam
  10. Happy belated birthday Bunda..semoga dikurniakan keberkatan di dunia dan akhirat...

    BalasPadam
  11. Tahniah bunda moga akan sentiasa sihat dan ceria di samping anak serta cucu.

    BalasPadam
  12. Salam Bunda..
    Selamat hari lahir bunda.
    semoga bunda sentiasa di rahmatiNYA..amin~

    BalasPadam
  13. Selamat Ulangtahun, Bunda. Semoga dipanjangkan umur dan hidup diberkati selalu.

    BalasPadam
  14. sambut birthday kat secret recipe ke bunda. seronoknya dikelilingi mereka tersayang..
    selamat ulang tahun bunda

    BalasPadam
  15. selamat ulang tahun buda..semoga sentiasa di bwh lindungan Allah selalu.

    BalasPadam
  16. Meraikan bersama insan-insan tersayang terasa bahagianya tak terkata
    Selamat ulangtahun kelahiran kakak ucapkan buat KN
    Hero comel tu dah melekat macam mak dia aje:) Manja betul..

    BalasPadam
  17. selamat ulangtahun bunda :)
    smga dikurniakan kesihatan yang baik dan sentiasa dimurahkan rezeki aamiin

    BalasPadam
  18. Selamat Ulangtahun Bunda, moga sentiasa dirahmati Allah hendaknya, InsyaAllah.

    BalasPadam
  19. selamat ulg tahun bunda
    moga sentia diberi kesihatan sihat walafiat
    beznye makan2

    BalasPadam
  20. salam bunda...
    alhamdulillah..seronok dirai bersama2 yg tersayang ^^
    sanah helwah bunda... :)

    BalasPadam
  21. Selamat Ulang Tahun bunda.. semoga dipanjangkan unur dimurahkan rezeki & bahagia disamping keluarga trsayang..

    BalasPadam
  22. Assalamualaikum bunda.. selamat ulangtahun kelahiran bunda.. semoga dimurahkan rezeki dan diberikan kesihatan yg baik...

    BalasPadam
  23. Happy belated birthday Bunda...sama lah kita, bulan June ..:)

    BalasPadam
  24. Selamat ulang tahun. Semuga Allah sentiasa memberkati Bunda sekeluarga. Dimurahkan rezeki, sihat walafiat dan sentiasa dalam perlindungan Allah jua.

    BalasPadam
  25. happy belated birthday Bunda...semoga Bunda sihat selalu, dipanjangkan usia dan dimurahkan rezeki...berbahagia selalu k

    BalasPadam
  26. semoga dpanjangkan umur dan murah rezeki..aamiin

    BalasPadam
  27. happy birthday Bunda, semoga murah rezeki selalu, betul hero suka dengan family bunda, Alhamdulillah.

    BalasPadam
  28. Selamat ulang tahun Bunda, semoga diluaskan rezeki lagi dan diberikan kesihatan yang baik.

    BalasPadam
  29. Selamat Ulangtahun Bunda! Semoga sentiasa dalam rahmatNYA selalu.. ;)

    BalasPadam
  30. Salam,

    Happy Birthday.... ~~

    Celebrate dengan anak-anak itu moment paling bahgia.
    Kalau dengan cucu-cucu lagi best! Hehehe.

    Semoga apa yang bunda doa pada tuhan setiap hari diperkenankan.

    BalasPadam
  31. Selamat Hari Lahir Bunda... Semoga panjang umur dan diberi kesihatan yang baik... Amin

    BalasPadam
  32. Selamat ulang tahun Bunda, semoga Allah permudahkan kehidupan kita.....

    BalasPadam
  33. moga Allah permudahkan urusan kehidupan BUNDA di masa hadapan

    BalasPadam
  34. Happy Belated Birthday Bunda. Moga diberi kesihatan yang baik dan beroleh kebahagiaan di dunia dan akhirat :)

    BalasPadam
  35. selamat ulangtahun bunda ... semoga sentiasa sihat dan dipermudahkan urusan di dunia .

    BalasPadam
  36. Selamat ulang tahun bunda..murah rezeki dan berbahagia bersama keluarga..

    BalasPadam
  37. Selamat menyambut hari lahir Bunda... semoga sentiasa sihat, ceria & diberkati kehidupan sekeluarga.. aamiin.. :)

    BalasPadam
  38. Salam bunda, selamat ulangtahun kelahiran dan semoaga sihat2 selalu ye

    BalasPadam
  39. SELAMAT HARI LAHIR... SAMA PULAK DENGAN TARIKH LAHIR ANAK POMPUAN SAYA.. :)

    BalasPadam
  40. Selamat ulang tahun Bunda..semoga sihat walafiat dan gembira selalu bersama anak2 dan keluarga..

    BalasPadam
  41. happy belated birthday Bunda..maaf lewat..acik bercuti hantar sibongsu tak buka blog

    BalasPadam
  42. Selamat ulangtahun kak.moga panjang umo. Murah rezeki dan sihat selalu

    BalasPadam
  43. selamat hari ulangtahun untuk bonda sekeluarga. Moga dimurahkan rezeki.

    BalasPadam
  44. Barakallahufiq bunda... moga sihat walafiat... panjang umur dan sentiasa dimurahkan rezeki... amin...

    BalasPadam
  45. opsss sorry terlambat sikit.Selamat Hari Lahirrr :)

    BalasPadam
  46. maaf bunda wish lmbt...selamat ulang tahun perkahwinan yg ke 22..semoga kekal hgga jannah

    BalasPadam
    Balasan
    1. ulang tahun kelahiran lah sayang...tak abis baca ehk??

      Padam
  47. perasan menantuAhad, 06 Julai, 2014

    bondaaa! salam.. buat lah entry cerita pasal anak2 bonda. mana la tahu, ada peluang jadi menantu bonda keee.. hehehe

    BalasPadam