Selasa, 12 Ogos 2014

Ulang Tahun Kedua Teratak Bunda



Bismillahirrahmanirrahim,

As Salam...

Hari ini 12 Ogos 2014 adalah Ulang Tahun Kedua Blog Teratak Bunda .  Dengan itu bunda tukar templat dan header blog diatas.  Harapan bunda agar blog ini boleh bertahan lagi...meskipun taklah se popular dan taklah secantik juga taklah sehebat mana pun pengisiannya jika di bandingkan dengan blog-blog kalian.

Sekurang-kurangnya boleh mengisi masa lapang bunda.  Itu pun sekiranya tuan blog  masih setia dan berupaya untuk berkarya tanpa masaalah-masaalah kesihatan dan teknikal. InsyaAllah juga dengan sokongan kalian .


*** Terima kasih bunda ucapkan kepada pengikut dan penyokong blog Teratak Bunda.....




49 ulasan:

  1. tahnia, blog teratak bunda antara blog kegemaran saya ya., Bunda sudilah kiranya join segmen Pesona Blog ya..tq http://ezawarna-warnakehidupan-etuza.blogspot.com/2014/08/segmen-mengenali-wajah-blogger-malaysia.html

    BalasPadam
  2. wahh! Selamat Ulang Tahun bundaa :)

    BalasPadam
  3. Keep blogging bunda, wanie nak datang sini selalu.. ^_^

    BalasPadam
  4. selamat ulangtahun kedua utk blog bunda

    BalasPadam
  5. Tahniah bunda. Teruskan berblog dengan pengisian yang berilmu kepada semua.

    BalasPadam
  6. happy 2nd anniversary blog teratak bunda

    BalasPadam
  7. Tahniah bunda..semoga lebih semangat lagi berblog..:)

    BalasPadam
  8. selamat hari ulangtahun blog bunda
    seronok kenal dengan bunda :)

    BalasPadam
  9. Happy Birthday, belog. :)

    Semoga bunda dapat terus berkongsi info info bermanfaat lagi di masa hadapan.

    BalasPadam
  10. Tahniah. Selamat ulangtahun yg kedua buat Teratak Bunda.

    BalasPadam
  11. tahniah...baru saja berblog tapi ramai pengikutnya...moga gembira berblog n teruskan menjadi penulis blog yg memenafaatkan semua yg setia mengikuti cernaan buah fikirnya..

    BalasPadam
  12. Selamat Ulang Tahun Teratak Bunda hehehe.. xoxo

    BalasPadam
  13. Semoga terus berkarya..selamat ulangtahun blog Teratak Bunda..

    BalasPadam
  14. Selamat berkarya dan terus berkarya, tukar wajah baru dan harap mood pun bersemangat waja

    BalasPadam
  15. Tahniah bunda! Bunda ni baya2 mak ayah saya ni hehe kagum sebab rajin menulis. Teruskan ye bunda! Jemputlah ke blog saya hee

    BalasPadam
  16. selamat ulangtahun bunda.. kipidap~~

    BalasPadam
  17. Cantik header dan templat baru..~selamat menyambut ulangtahun ke-2 ~ teruskan menulis walau bagi Bunda biasa²...tapi ada juga manfaat ilmu diberikan..

    BalasPadam
  18. Assalamualaikum Bunda.. Tahniah yer. Selamat ulangtahun buat blog BUnda ni :)

    BalasPadam
  19. Selamat Ulang tahun blog Bunda. Insha-Allah ada kesempatan saya singgah lagi. Teruskan berkarya Bunda. =)

    BalasPadam
  20. Selamat ulang tahun blog Bunda.. semoga Bunda terus berkarya menulis entri ye.. :)

    BalasPadam
  21. bunda, selamat ulangtahun ye, semoga bunda gigih menulis dan terus menulis.. :)

    BalasPadam
  22. Tahniah bunda!selamat ulangtahun utk teratak bunda (^_^)

    BalasPadam
  23. selamat ulang tahun blog Bunda..keep on writing....keep on sharing

    BalasPadam
  24. Selamat ulangtahun buat blog Bunda..
    Moga makin rancak menulis ya :)

    BalasPadam
  25. Tahniah bunda..wahh tak sedar dah 2 tahun ye.. moga terus berkarya..:)

    BalasPadam
  26. Selamat ulang tahun bunda...moga terus maju jaya...

    BalasPadam
  27. Tahniah, Bunda. Dah ulang tahun ke-2 rupanya. Lebih kurang je rupanya umur blog kita ni tapi saya lagi muda setahunlah :)

    Semoga Bunda akan sentiasa diberi kekuatan untuk terus menulis di blog ini.

    BalasPadam
  28. tahniah bonda.. selamat ulang tahun

    BalasPadam
  29. Tahniah semoga bunda terus berblog dengan cerita atau recepi yang dapat dikongsi bersama.

    BalasPadam
  30. Tahniah dulu dari kakak:)
    Dua tahun menganyam N3 dgn Teratak Bunda banyak info diperolehi
    Moga Teratak Bunda terus bertahan - amin.

    BalasPadam
  31. Baru dua tahun...muda lagi tu. semoga Bunda terus berkarya...
    Header baru tu cantik....simple dan menarik.

    BalasPadam
  32. Alhamdulillah bunda..tahniah..

    BalasPadam
  33. Tahniah! Syukur Alhamdulillah...dah 2 tahun blog bunda aktif, semoga terus aktif selama yg mungkin... :)

    BalasPadam
  34. buka je blog ni, terus rasa nk komen pasal tukar template ni... tengok2, owh.. patutla...
    selamat menyambut ulang tahun yg kedua... :)
    smoga terus sukses dalam dunia blog..

    BalasPadam
  35. Alhamdulillah... selamat menyambut ulang tahun yg kedua Bunda. Semoga bunda sentiasa sihat dan ceria berblogging. Semoga ukhwah kita semua terus berkekalan dgn sepenuh keberkatan... aamiin. Tahniah juga buat template baru Bunda.. :) :)

    BalasPadam
  36. Tahniah.... Semoga sentiasa berblogging.... hehehehe chaiyok chaiyok

    BalasPadam
  37. selamat ulang tahun blog bunda..hihihi..saya tak ingat dah ulang tahun blog ni

    BalasPadam
  38. Alhamdulillah dan happy anniversary untuk blog Bunda ye :D

    BalasPadam
  39. Bunda, sihat selalu. Ada buat acara special untuk blog tak?

    BalasPadam
  40. Sudah 2 tahun rupanya! Teruskan perkongsian bonda sbg rujukan dan tatapan kami di sini

    BalasPadam
  41. Assalamualaikum dan salam singgah Jumaat Bunda..selamat ulangtahun kedua untuk blog Bunda...

    BalasPadam
  42. samalah usia blog kita bunda
    saya pun dah dua tahun, tapi saya tak sepopular bunda
    apapun templete ni nampak sweet ler =)

    BalasPadam
  43. Tahniah bunda... moga lebih banyak info yang akan bunda kongsikan... saya pun seronok baca entri2 bunda... kadang sengih... kadang sedih... kadang terharu... apa pun saya doakan bunda sentiasa dalam lindungan Allah dan sihat tubuh badan... amin

    BalasPadam
  44. Selamat ulang tahun bunda...semoga terus berusaha menghasilkn entry yg baik...^_^

    BalasPadam