Rabu, 12 November 2014

WW # Comel Tak Kak Non?




V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V



V

V

V

V

V

V

V

V

V













*** Demi melunaskan permintaan mereka-mereka ini...   Kamsiah  Cucubulat  Tihara  Cikgu Ma  dan   El  dari  entri  INI.... Di harap kalian semua puas hati... (*L*)






55 ulasan:

  1. Comelnya...

    Macam Cikgu Bedah... :)

    BalasPadam
  2. Cute nya kak non
    Kalah saya
    Saya pakai shawl pun tak kemas.
    ^_^

    BalasPadam
  3. Lahawlawala... Zarif...Zarif...
    Comel cute dah macam perempuanlah dah KN hihi...

    BalasPadam
  4. Comel...perempuan ke lelaki hihi....

    BalasPadam
    Balasan
    1. Lelaki...muhd zarif umar....anak asuhan bunda....

      Padam
  5. ....comel ...macam pegetua sekolah pun ada ...hihiii

    BalasPadam
  6. muhd zarif ker comel pula ubah gaya...

    BalasPadam
  7. dah comel dah tu, kak non
    besar nanti jangan pakai macam ni lagi tau
    kena pakai serban

    BalasPadam
  8. comelnya dia..
    ingatkan pompuan tadi, laki rupanya
    tapi muka memang iras pompuan bile pakai tudung tu
    nanti besaq janagan pakai lagu ni naaaa hihihi

    BalasPadam
  9. comel kak ton...
    huhu....nanti dah besar jangan pakai mcm tu ya...

    BalasPadam
  10. comeiiii...nyer, pandai kak non kita posing...hehehehe

    BalasPadam
  11. Lawanya Kak Non... kalau umur 65 tahun nanti tentu dia lebih lawa dari Kak Ton, hehehehe...

    BalasPadam
  12. gambar pertama,ingatkan makcik mana? hihihi

    BalasPadam
  13. comeinya.....auntie mieja geram nk kiss pipi tomei dia tu:)

    BalasPadam
  14. alololo ni kak ton pun kalah ni
    awat comey sgt aihhh mcm gegel dah

    zarif pas ni g pakaikan shawl tu kat bunda k..nk tgk bunda pulak hehe

    BalasPadam
  15. Asalam bunda ini adik si zarif ke/..comel nya dia

    BalasPadam
  16. comell..pandai posing Zariff ni..

    BalasPadam
  17. Bunda..ini bukan budak kecik rambut kerinting ke..bila betudung nampak cam pompuan lah..cute sgtt!!!

    BalasPadam
    Balasan
    1. Betul lah tu....'the curly boy ' tu lah...

      Padam
  18. Ingtkn org bsr.. rupenye si kecik comel.. cik nun mmg comel..

    BalasPadam
  19. comelnya...pandainya melilit tudung :)

    BalasPadam
  20. Salam. Hee nasib baik budak lelaki berpakaian perempuan saja kan. Kalau budak lelaki dewasa berpakaian perempuan mesti sudah masuk Facebook sudah jadi viral kan.

    BalasPadam
  21. Ingatkan KN tadi haha....comel pulak pakai tudung mcm pompuan!
    Zarif ni mesti selalu jadi mangsa kan KN hihi.....

    BalasPadam
  22. hahahahahahhaha.. sabor jer lah.. comelnye kak Ton~

    BalasPadam
  23. laaaaa boboy ke igt kan gegirl ;p patut pic 1 n2 tu muka mcm keterpaksaan

    BalasPadam
  24. Comelnya hehehe geram nak cubit pipi.

    BalasPadam
  25. alahai..
    cute sangat kak non!!

    BalasPadam
  26. asalam bunda datang lagi melihat secelik bertudung, comel...

    BalasPadam
  27. Alahai....tersangat2 comel lah kak non ni... :D

    BalasPadam
  28. pandainya kaknon bergaya..comel sesangat..:)

    BalasPadam
  29. alahai...cumilnya (^___^)

    is dah folo kat sini di no 1408 (^___^) salam ukhwah!

    BalasPadam
  30. Kak non?
    Bukan k.ton? Hehe..
    Ni shawl yang menang tu, kan?

    BalasPadam
  31. hihi sbaq je la..
    comey benor pon kak non :p.

    BalasPadam
  32. Salam bunda..

    Jemput join simple Ga wana..sempat lg ni..end 16/11/2014, 11.59mlm..

    P/s: comelnya Kak non..:)

    BalasPadam
  33. dengan spec bulatnya ihihihihi

    BalasPadam
  34. zarif ke ni? YA ALLAH
    tak cam, comellah! hehe
    dah macam perempuan =)

    BalasPadam
  35. hahahaha... comel memang comel... hahaha

    BalasPadam
  36. hehe cam kenai jaaa..
    comel la tu kot ;p

    BalasPadam
  37. Ya Allah, Bunda.... gambar pertama dan kedua tu tak kenal lagi siapa si Kak Non ni. Ingatkan anak asuhan Bunda yang 'baru'. Rupa-rupanya si Zarif. Astagfirullah.... memang bantai gelak saya depan komputer ni. Dah naik mereng dok gelak je. Macam Cikgu Bedahlah, Zarif!

    Next time Bunda pakaikanlah shawl style lain pulak. Ish, budak Zarif ni memang nak kenal gomol tau. Kalau dekat memang kena tarik rambut afro dia nih. Geram betul ler *_*

    BalasPadam
  38. Hehehe...sian zarif jadi mangsa keadaan. Tapi memang comel ☺☺

    BalasPadam