Rabu, 9 Disember 2015

Pemberian Rakan Blogger


Bismillahirrahmanirrahim, As Salam...

Frame gantung ini adalah pemberian dari rakan Blogger kita untuk Bunda....
cantek kan.
Masa tu Bunda berada dikampung, anak Bunda wassap gambar sampul surat kiriman untuk bunda,
terfikir jugaklah... siapa yang beri...

Nak kata Bunda ada menang GA  memang tak ada... dah lama tak join mana-mana GA..


Bila Bunda dah kembali ke KL baru Bunda tahu dari siapa...
Rupa-rupanyer dari Blogger Iryantyahamad 


***Terima kasih Yan, terima kasih daun keladi...ha ha... lain kali beri lagi ekk... (*!*)

35 ulasan:

  1. Cntik buat hiasan...tahniah kak.thnks sudi singgah blog lya

    BalasPadam
  2. cantik jugak tu....murah rezeki kawan yang memberi

    BalasPadam
  3. syukur bonda dapat hadia yang memberi rasa bahagia...

    BalasPadam
  4. cantik sgt bunda...alhamdulillah...murah rezeki bunda...

    BalasPadam
  5. Seronok dapat hadiah dari rakan blogger selalu.

    BalasPadam
  6. Cantik hadiahnya. Best dapat hadiah macam ni.

    BalasPadam
  7. :-)) alhamdulillah dah sampai....

    terimakasih bunda sudi balas sapaan pertama yan diawal yan jadi blogger

    BalasPadam
  8. Alhamdulillah... ayat pertama suroh al-falaq tu
    Bila tengok mesti otomatik akan terbaca. Indahnya ukhuwah:)

    BalasPadam
  9. CANTIK HADIAH YAN...TAHNIAH BUNDA.

    BalasPadam
  10. Tahniah Bunda... Saya juga ada terima minggu lepas hadiah dari blogger Yan. Terima kasih Yan...

    BalasPadam
  11. sama lah bunda hadiah kita frame gantung dri org yg sama

    BalasPadam
  12. wah cantik tu Bunda..murah rezeki..
    nekcik mintak alamat Bunda tak bagi pun...

    BalasPadam
  13. Cantik
    Tahniah Bunda..moga murah rezeki selalu

    BalasPadam
  14. salam bunda, seronok dapat hadiah tanda ingatan dari rakan blogger kan.. Tahniah

    BalasPadam
  15. Cantek.. seronok kan alam blogger. kawan2 semua baik2 dan pemurah.

    BalasPadam
  16. Berseri dinding rumah bonda...rezeki jgn di tolak

    BalasPadam
  17. Alhamdulillah, murah rezeki Bonda dapat pemberian daripada rakan blogger yang baik hati. Boleh jadi perhiasan dan bila terpadang, terus automatik dapat dibaca habis surahnya ^_^

    BalasPadam
  18. Wahh tahniah... cantik. Bukan sekadar perhiasan tp hari2 jadi peringatan pahala buat Bunda dan juga pemberinya... alhamdulillah... :)

    BalasPadam
  19. alhamdulillah
    pemberian dr sahabat alamm maya
    smga ukhwah yg terjalin terus berkekalan.aamiin

    BalasPadam
  20. cantik di buat hiasan dinding..

    BalasPadam