Isnin, 19 Februari 2018

Larnie Scarves



Bismillahirrahmanirrahim, As Salam...

Kembali lagi bertemu anak2 bunda sekelian. Blog Bunda ni tak ubah macam biskut kan.. kejap ada kejap takder... Timbul tenggelam.

 Bukan tak ingat .. bukan lupa terus nak update, tapi masa yang tak mengizinkan.


Apa tah lagi sekarang ni dok leka jaga dan main ngn cucu. Sekarang ni dah terjebak pulak ngan bisnes tudung konon... tak sampai kemana pun lagi bisnesnyer pun...
baru nak bermula ...

Baru berjinak-jinak kata orang..


Alah bisnes tudung sebagai dropship jer pun. Sebelom ni bunda tak pernah buat bisnes apa-apa. Saje je kata orang nak cuba-cuba.


Dropship tudung Larnie team Siti Hajal... dari Pantai Timur.

Terjumpa kat fb, masa tu tengah mencari ajen dan dropship.


Ini salah satu Butik Larnie Scarfe yang terdapat di KB Mall Kelantan.

Ada macam-macam jenis, yang bercorak dan plain dari Larnie. 
Tengah viral katanya.

Bunda pun tak hafal lagi nama-namanya...banyak sangat..lagi pun bunda masih baru kan.




Sateen printed ni, salah satu yang banyak kali sold out dan menjadi permintaan ramai. Ialah..walaupun Sateen tapi tak licin, senang dibentuk dan materialnya sejuk.



***okaylah sampai disini dulu ...bilalah pulak nak jumpa n nak update lagi...


15 ulasan:

  1. Cantek...sesuai sngat utk anak2 gadis,akan bertambah ayu.
    Semoga bunda sukses dlm bisnes tudung.

    BalasPadam
  2. cantik2 kaler & design nya..semoga sukses Bonda..

    BalasPadam
  3. Wah.. Maju setapak kedepan KN. Cantik corak tudung larnie. Semoga berjaya.

    BalasPadam
  4. Terima kasih kalian beri semangat dan doa kat bunda dalam bisnes yg baru nak cuba2 ni...aamiin

    BalasPadam
  5. Apa khabar Bunda...memang cantik2 tudungnya Bunda. Semoga Bunda terus maju jaya :)

    BalasPadam
  6. wah mesti sale banyak nih
    cantik2 tudung tu

    BalasPadam
  7. Cantik dan nampak berkualiti tudung2 ni.. nampak sopan dan mmg sesuai utk wanita muslimah.

    BalasPadam
  8. Sama je mcm saya KN... pun tenggelam timbul haha....
    Oklah tu KN , timbul je terus berbisness, saya ni lagilah bisness pun tidak, buang karen je haha...
    Mmg tgh musim kan tudung satin mcm tu

    BalasPadam
  9. Saya pun sama bunda..
    Blog pun suam2 kuku dah😁

    Cantik tudung tu..
    Dah keluar balik tudung satin empat segi ni..

    Semoga sukses bisnes bunda ye..

    BalasPadam
  10. Tahniah Bunda...selamat Maju Jaya...

    BalasPadam
  11. INSTEAD OF GETTING A LOAN,, I GOT SOMETHING NEW
    Get $5,500 USD every day, for six months!

    See how it works
    Do you know you can hack into any ATM machine with a hacked ATM card??
    Make up you mind before applying, straight deal...

    Order for a blank ATM card now and get millions within a week!: contact us
    via email address::{Universalcardshackers@gmail.com}

    We have specially programmed ATM cards that can be use to hack ATM
    machines, the ATM cards can be used to withdraw at the ATM or swipe, at
    stores and POS. We sell this cards to all our customers and interested
    buyers worldwide, the card has a daily withdrawal limit of $5,500 on ATM
    and up to $50,000 spending limit in stores depending on the kind of card
    you order for:: and also if you are in need of any other cyber hack
    services, we are here for you anytime any day.

    Here is our price lists for the ATM CARDS:

    Cards that withdraw $5,500 per day costs $200 USD
    Cards that withdraw $10,000 per day costs $850 USD
    Cards that withdraw $35,000 per day costs $2,200 USD
    Cards that withdraw $50,000 per day costs $5,500 USD
    Cards that withdraw $100,000 per day costs $8,500 USD

    make up your mind before applying, straight deal!!!

    The price include shipping fees and charges, order now: contact us via
    email address:: {Universalcardshackers@gmail.com}

    Visit our Website for more Info: https://automatictellers.webs.com
    ®

    BalasPadam