Isnin, 19 Februari 2018

Larnie Scarves



Bismillahirrahmanirrahim, As Salam...

Kembali lagi bertemu anak2 bunda sekelian. Blog Bunda ni tak ubah macam biskut kan.. kejap ada kejap takder... Timbul tenggelam.

 Bukan tak ingat .. bukan lupa terus nak update, tapi masa yang tak mengizinkan.


Apa tah lagi sekarang ni dok leka jaga dan main ngn cucu. Sekarang ni dah terjebak pulak ngan bisnes tudung konon... tak sampai kemana pun lagi bisnesnyer pun...
baru nak bermula ...

Baru berjinak-jinak kata orang..


Alah bisnes tudung sebagai dropship jer pun. Sebelom ni bunda tak pernah buat bisnes apa-apa. Saje je kata orang nak cuba-cuba.


Dropship tudung Larnie team Siti Hajal... dari Pantai Timur.

Terjumpa kat fb, masa tu tengah mencari ajen dan dropship.


Ini salah satu Butik Larnie Scarfe yang terdapat di KB Mall Kelantan.

Ada macam-macam jenis, yang bercorak dan plain dari Larnie. 
Tengah viral katanya.

Bunda pun tak hafal lagi nama-namanya...banyak sangat..lagi pun bunda masih baru kan.




Sateen printed ni, salah satu yang banyak kali sold out dan menjadi permintaan ramai. Ialah..walaupun Sateen tapi tak licin, senang dibentuk dan materialnya sejuk.



***okaylah sampai disini dulu ...bilalah pulak nak jumpa n nak update lagi...


13 ulasan:

  1. Cantek...sesuai sngat utk anak2 gadis,akan bertambah ayu.
    Semoga bunda sukses dlm bisnes tudung.

    BalasPadam
  2. cantik2 kaler & design nya..semoga sukses Bonda..

    BalasPadam
  3. Wah.. Maju setapak kedepan KN. Cantik corak tudung larnie. Semoga berjaya.

    BalasPadam
  4. Terima kasih kalian beri semangat dan doa kat bunda dalam bisnes yg baru nak cuba2 ni...aamiin

    BalasPadam
  5. Apa khabar Bunda...memang cantik2 tudungnya Bunda. Semoga Bunda terus maju jaya :)

    BalasPadam
  6. wah mesti sale banyak nih
    cantik2 tudung tu

    BalasPadam
  7. Cantik dan nampak berkualiti tudung2 ni.. nampak sopan dan mmg sesuai utk wanita muslimah.

    BalasPadam
  8. Sama je mcm saya KN... pun tenggelam timbul haha....
    Oklah tu KN , timbul je terus berbisness, saya ni lagilah bisness pun tidak, buang karen je haha...
    Mmg tgh musim kan tudung satin mcm tu

    BalasPadam
  9. Saya pun sama bunda..
    Blog pun suam2 kuku dah😁

    Cantik tudung tu..
    Dah keluar balik tudung satin empat segi ni..

    Semoga sukses bisnes bunda ye..

    BalasPadam
  10. Tahniah Bunda...selamat Maju Jaya...

    BalasPadam